Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a török pasikról?
Én az egynyolcad részt nem tekintem nagyon erős származásnak. Még a nácik is elengednek volna anno ennyi miatt.
Gondolom azért örülsz, hogy a déli népek veszik át a hatalmat... Ami mondjuk vissza fog a középkorba, de hát ez van. Észak már túl gyenge hogy megvédje magát.
"Gondolom azért örülsz, hogy a déli népek veszik át a hatalmat... Ami mondjuk vissza fog a középkorba, de hát ez van. Észak már túl gyenge hogy megvédje magát."
Te beteg vagy.
Mint írtam nem vagyok muszlim ,bár nem mindegyik muszlim olyan ezt leszeretném szögezni.
Másik ,pedig az ,hogy mint írtam én teljes mértékben ellenzem a bevándorlást.
Bár szerintem azt a sort eltudtad olvasni ,csak épp lesz***rod ,"me' oszt' én vagyok a hülye török".
Puszi. :)
Gondolom már be van hűtve a pezsgő a régi fehéreurópaiak kiírtásának megünneplésére. Talán öregkorodra sikerül kisebbségbe tenni olyan dicső nemzeteket, mint németek, osztrákok, svédek és valami embertömeg-masszát rakni a helyükre, ahol leginkább az arabok és a feketék vannak többségben, de jut kis ázsiai is a menübe. Akkor koccinthattok a karvaly haverokkal és mondhatjátok: "itt van már Kánaán!" A buta fogyasztói társadalom még butábbakra (könnyebben uralhatóakra) lecserélve, munkájuk kuli és majd ti "vassorúak" uralkodhattok felettük. Régi trv ez már - most picit döcög, mert a természetes védelmi mechanizmus kijött az európai dicső nemzeteknél... (lángolt a migránstanya bajoréknál meg a svédeknél is)
Részletekre vonatkozóan azt tudom ismételni, amit priviben küldtem egyikőtöknek:
Hát fogjuk rá, hogy ismerkedünk, bár még elég felületes a dolog. Eléggé tetszik nekem, de én biztosan nem hajtok rá, viszont ha érdekelném őt és szeretne jobban megismerni, vagy párkapcsolatot kezdeményezni, tudom, hogy nagyon óvatosnak kellene lennem. Az biztos, hogy Ő speciel semmiféle haszonállattal nem cserélne el, és nem bugyolálna be úgy a nagyi sötétítő függönyébe, hogy csak a szemem látsszon ki, viszont két dolog aggaszt: ha csak szórakozásnak kellek, bár az sem a világ vége, és az, ha beadom a derekem, az ő szava lesz a szent, én csak másod vagy akárhanyad rangú leszek, és azon kell filóznom folyton mit tehetek meg, amivel még nem hozom szégyenbe. Igaz, nem kell messzire mennünk, hogy ezzel a felfogással találkozzunk (pl. Drága keleti "szomszédunk"-nál is), sokkal inkább "gond" az, hogy az én mentalitásom ellentmond ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!