Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a török...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a török pasikról?

Figyelt kérdés
Tudom nem szép dolog az általánosítás, de mégis.
2015. nov. 21. 09:40
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Aki ihlette részemről ezt a kérdést, részben Isztambulban, részben Európában nevelkedett (tehát nem dél-keleti falucskából való). Hagyománytisztelő, de nem vallási fanatikus. Szereti a török népdalokat, táncot, stb stb de nem tesz le és hagy ott mindent hogy a meghatározott időpontokban Mekka felé leborulva imádkozzon.. Kb. ennyi amit biztosan tudok róla ebböl a szempontból.

Azt pedig már anyámtól is megkaptam mikor török sorozatot néztem, vagy török zenét hallgattam, hogy a törökök olyanok, mint a cigányok, az araboktól csak egy hajszállal jobbak, miután bedőltél nekik semmibe vesznek, nem tekintik egyenrangú félnek a nőket, és imádkozz, ha rossz fát teszel a tűzre, hogy inkább egy pofont kapj, mint hogy eladjon 1-2 kecskéért.

2015. nov. 21. 13:02
 12/28 anonim ***** válasza:
62%

"Figyi az egyik gyereket mintha ikrek lenne az egyik cigó meg az egyik török.."

Ez alapján akkor a görögök, olaszok, spanyolok és portugálok is cigányok mert hasonlítanak. 10-es és mi a helyzet a cigány magyar házasságokkal? Honnan tudod hogy benned nincs cigányvér?

2015. nov. 21. 23:13
 13/28 anonim ***** válasza:
Túl buta ilyen sokrétű következtetés levonásához, ezért nem is írtam neki vissza semmit :D. Ő csak a muzsikus cigányokig jut el agyban. Gondolom, utána megy is vissza mosogatni Kelet-Londonba :DDD.
2015. nov. 22. 10:55
 14/28 anonim ***** válasza:
Egyébként Kérdező az is fontos, hogy hol ismerted meg, menyire kezdeményezi veled a kapcsolatot, és egyebek :) Szóval, több infó, több vélemény :)
2015. nov. 22. 10:57
 15/28 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés szerintem megválaszólhatatlan ,de az ilyen "Damien Hellfire" nevezető futóbolondokra nem szabad hallgatni.... :)
2015. nov. 22. 13:21
 16/28 anonim ***** válasza:
Nagyrészt nem szimpatikusak,de vannak kivételek!!:)
2015. nov. 22. 16:15
 17/28 anonim ***** válasza:

Akkor csókolgasd a törökök lábát - lesz rá mód a jövőben "szerencsére". Hurrá liberalizmus, hurrá kozmopoliták!

2015. nov. 22. 16:20
 18/28 anonim ***** válasza:

15-ős vagyok és a 17-esnek:

Képzeld én magam is török vagyok kis részben és nem vagyok muszlim (más vallású vagyok).

Ami azt illeti a liberalizmust én magam is teljes mértékben megvetem ,mivel a liberalizmus szó szerint magának megy szembe.

És kifejezetten bevándorlás-ellenes vagyok.

2015. nov. 22. 16:23
 19/28 anonim ***** válasza:

"kis részben" azért az más, mint a teljes egészében. Én kis részben vagy 10 féle népcsoport keveréke vagyok (magyar, székely, tót, lengyel, cigány, tatár, kun, zsidó meg valami ázsiai, a legendárium szerint tatár) - illetve öregapám családje viselkedésben echte digó klán...

Szóval tudja a rák.

De sajnos a déli népek közt nem sok különbség van. Minél délebbre megyünk annál inkább a nő a lustatság (görögök, mexikóiak), a bünőzés (dél-amerika all), az indulatosság (olasz-spanyol-portugál) és az ilyen kövér "la mama" jellegű nők agyonimádása a családban, miközben névleg a férfi az "isten".

Bár ha belegondolunk... Nem tudom ennek a libsi multikulti ökörségnek mi lesz az eredménye. Vajon ellenáll-e az egészséges európai nemzetek összefogása vagy legyűr bennünket a vándorló horda? (vagy jönnek a jó öreg kínaiak?)

2015. nov. 22. 16:28
 20/28 anonim ***** válasza:

Ember....te mégis miről beszélsz?

Ha cigány vagy akkor mégis minek hasonlítod magad a "csúnya" törökökhöz? :)

Egyébként meg látszik ,hogy egy szimpla türkofób vagy.

Egyrészt: A törököknek a cigányokhoz genetikailag semmi köze sincs.

Másrészt: Pedig a bevándorlók között nincs egyetlen egy török állampolgár se (és azt sem hinném ,hogy származású).

Am én magam is teljesen kevert vagyok származásilag ,de én itt most befejeztem a vitát. :)

2015. nov. 22. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!