Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a török pasikról?
Aki ihlette részemről ezt a kérdést, részben Isztambulban, részben Európában nevelkedett (tehát nem dél-keleti falucskából való). Hagyománytisztelő, de nem vallási fanatikus. Szereti a török népdalokat, táncot, stb stb de nem tesz le és hagy ott mindent hogy a meghatározott időpontokban Mekka felé leborulva imádkozzon.. Kb. ennyi amit biztosan tudok róla ebböl a szempontból.
Azt pedig már anyámtól is megkaptam mikor török sorozatot néztem, vagy török zenét hallgattam, hogy a törökök olyanok, mint a cigányok, az araboktól csak egy hajszállal jobbak, miután bedőltél nekik semmibe vesznek, nem tekintik egyenrangú félnek a nőket, és imádkozz, ha rossz fát teszel a tűzre, hogy inkább egy pofont kapj, mint hogy eladjon 1-2 kecskéért.
"Figyi az egyik gyereket mintha ikrek lenne az egyik cigó meg az egyik török.."
Ez alapján akkor a görögök, olaszok, spanyolok és portugálok is cigányok mert hasonlítanak. 10-es és mi a helyzet a cigány magyar házasságokkal? Honnan tudod hogy benned nincs cigányvér?
Akkor csókolgasd a törökök lábát - lesz rá mód a jövőben "szerencsére". Hurrá liberalizmus, hurrá kozmopoliták!
15-ős vagyok és a 17-esnek:
Képzeld én magam is török vagyok kis részben és nem vagyok muszlim (más vallású vagyok).
Ami azt illeti a liberalizmust én magam is teljes mértékben megvetem ,mivel a liberalizmus szó szerint magának megy szembe.
És kifejezetten bevándorlás-ellenes vagyok.
"kis részben" azért az más, mint a teljes egészében. Én kis részben vagy 10 féle népcsoport keveréke vagyok (magyar, székely, tót, lengyel, cigány, tatár, kun, zsidó meg valami ázsiai, a legendárium szerint tatár) - illetve öregapám családje viselkedésben echte digó klán...
Szóval tudja a rák.
De sajnos a déli népek közt nem sok különbség van. Minél délebbre megyünk annál inkább a nő a lustatság (görögök, mexikóiak), a bünőzés (dél-amerika all), az indulatosság (olasz-spanyol-portugál) és az ilyen kövér "la mama" jellegű nők agyonimádása a családban, miközben névleg a férfi az "isten".
Bár ha belegondolunk... Nem tudom ennek a libsi multikulti ökörségnek mi lesz az eredménye. Vajon ellenáll-e az egészséges európai nemzetek összefogása vagy legyűr bennünket a vándorló horda? (vagy jönnek a jó öreg kínaiak?)
Ember....te mégis miről beszélsz?
Ha cigány vagy akkor mégis minek hasonlítod magad a "csúnya" törökökhöz? :)
Egyébként meg látszik ,hogy egy szimpla türkofób vagy.
Egyrészt: A törököknek a cigányokhoz genetikailag semmi köze sincs.
Másrészt: Pedig a bevándorlók között nincs egyetlen egy török állampolgár se (és azt sem hinném ,hogy származású).
Am én magam is teljesen kevert vagyok származásilag ,de én itt most befejeztem a vitát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!