Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok hozzá, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá, ha a párotok pánikbeteg lenne?

Figyelt kérdés
Akkor derülne ki, mikor már összejöttetek, mert előtte nem volt olyan szituáció, aminél a roham rá jött volna.
2015. nov. 20. 23:22
 1/9 anonim ***** válasza:
vigyáznák rá nagyon :)
2015. nov. 20. 23:27
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
Pánikba esnék.
2015. nov. 20. 23:31
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Én is az vagyok,barátom tud róla és mellettem van segít amiben tud pl pszichológus keresésnél is.Jó azért annyira nem kell pátyolgatni,mert nálam csak akkor jön elő,ha dokihoz megyek vagy nagy tömegben vagyok.Miért kérdezed? Bár ez egy olyan betegség amivel foglalkozni kell,de azért annyira nem vészes hogy ez kizáró ok lenne párkeresésnél.
2015. nov. 20. 23:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Elfogadnám.

Én is az vagyok sajnos.

2015. nov. 20. 23:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Elfogadnám, és segítenék neki amiben tudok. Ettől nem fogom kevésbé szeretni.
2015. nov. 20. 23:50
 6/9 anonim ***** válasza:
44%
Nem örülnék neki, nehezen viselem a mentális gyengeségből adódó pszichés betegségeket. Aki pánikbeteg annak a személyiségével sincs minden rendben, nem képes egyes helyzeteket kiegyensúlyozottan kezelni, uralkodni magán stb. Ennek ellenére ha szeretném segítenk neki, nem hagynám el.
2015. nov. 21. 00:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Attól, mert valaki pánikbeteg, ugyanolyan ember, mint mások, ugyanúgy lehet egy megnyerő személyisége, ugyanúgy tudhat szeretni és érezni a másik iránt.

A kapcsolatot csak erősebbé teszi egy ilyen helyzet, mert a közös út a gyógyulás felé még jobban megerősíti az egymás iránti bizalmat.

Amúgy nem kell hozzá feltétlen pszichológus. Régebben én is küzdöttem ilyesmivel. Bevásárlásnál, postán, vagy csak szimplán az utcán, ha nagy tömeg volt, minden bajom volt. Kapkodtam a levegőt, zakatolt a szívem, pánikban voltam. Igaz nekem nem segített senki, de legyőztem magamtól. De ha lett volna akkor épp barátnőm, biztosan nagyon hálás lettem volna, hogy ennek ellenére velem van, és segít.

29F

2015. nov. 21. 08:15
 8/9 anonim ***** válasza:

6-os:

No offense, de szívesen megnézném, hogy te hogyan kezelnéd azokat az élethelyzeteket, amik nálam a pánikbetegséghez vezettek.

2015. nov. 21. 10:45
 9/9 anonim ***** válasza:
60%
A stresszt meg kell tanulni kezelni. Voltam én is mocskosul szorult szomorú helyzetekben de mindig kiegyensúlyozott maradtam. Ez a betegség stabil, mentálisan ép és egészséges embereknél nem alakul ki. Olyan társat szeretnék magam mellé aki ura magának. Ha a pánikbetegség nem általános világfájdalom meg stressz, hanem valami komolyabb eset (halál, betegség, baleset stb) miatt alakult ki akkor megtudom érteni és segítek ahol tudok. De ha valaki alapból ilyen stresszes, önmarcangoló, labilis alkat, azzal nem kezdenék.
2015. nov. 21. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!