Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tévesztik össze a szánalmas az irigységgel?
Sok ismerősöm és nem ismerősöm összekeveri a szánalmat az irigységgel... Nagyon elhiszi magáról hogy amit csinál ugy jó ahogy van, mások csak azért kritizálják vagy mondják a negatív véleményüket mert biztos irigyek......
Valaki biztos irigységből teszi amit teszi de ha 100/90 azt mondják hogy nevetséges vagy, tudnak is valamit felmutatni ő rájuk ne mondjuk már azt hogy irigyek csak azért mert elmondták a véleményüket és "Neked" ez épp nem tetszett mert bohóc lettél ...... :)
szerintem inkább azért, mert úgy érzik, muszáj valamivel megvédeniük magukat addig a pontig, amit ők nem sajnálják sajátmagukat. olyan emberektől is hallani ezt az irigység szöveget, akiktől elég rosszul áll, és abszurd, de nem biztos, hogy komolyan gondolják, csak valamivel visszakell vágni, de az oké, amikor mindenki úgy érzi, hogy nem kötelező mások életével foglalkozzunk.
szerintem épp úgy nem kell keverni a büszkeséget a boldogsággal..nem muszáj felnézzenek rám, vagy méltányoljanak, amikor jól érzem magam az életemben, vagy véleményt mondaniuk az engem boldogító dolgokról, én ezt sosem várom el.
lehet, hogy valami mélységes sértésnek veszi, ha leszánalmasozzák, miközben jól érzi magát csupán, és nem tudja, hogyan reagálja le a gonosz sértést. az irigység inkább viszonyulás, nem a másik ember "értékét" írja le, vagy úgyanúgy a kritikával nem föltétlenül lesz valakinek köze mások életéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!