Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után kezded unni, válnak megszokássá a párkapcsolataid? És milyen kiváltó okok szoktak lenni, amik ezt beinditják?
Figyelt kérdés
2015. nov. 20. 08:31
1/3 anonim válasza:
Nálam akkor indulnak be ezek, amikor elkezdem érezni azt, hogy már csak én törekszem arra, hogy legyen új dolog a kapcsolatban, ami feldobja. Ha a párom meg minden más elfoglaltságot előnyben részesít, mint velem tölteni az idejét, onnantól lesz számomra unalmas, lapos. Hogy ez mennyi idő, az változó. 1 év, 4 év, 2 év. Eddig ilyenek voltak. :) De én nem hagyom azt, hogy egy kapcsolat a megszokás miatt kapcsolat maradjon. NINCS értelme úgy.
2/3 anonim válasza:
Ha az ember elkezdi unni a párkapcsolatát (ami szerintem nem törvényszerű) akkor őszintén meg kell beszélni és tenni ellene. Hullámvölgyek vannak, közösen próbáljátok megoldani.
Ha nem megy, kuka, ha már az elején meg se próbálod akkor nem is akarod igazán.
3/3 anonim válasza:
Ha valakit szeretek, évek múlva sem unom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!