Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Valami tipp hogy hogy oldjam meg?
Nyilván van ott wc :D
Ne nagy tatyót vigyél, vagy vigyél egy kistáskát is, amiben pénz, mobil, betét elfér.
Én elnapolnám a bulit ilyen esetben, betéttel tuti nem mennék.
De amúgy igen, a szórakozóhelyeken szokott lenni mosdó, csak általában elég retkesek.
Érdekes, én pont betéttel szeretem jobban a bulit. Illetve inkább tampon+betét kombó, ha erős a vérzés. És én speciel pontosan azért nem használnék tampont, mert borzasztó lepukkantak a mosdók sok helyen, szűkösek is, egyrészt kínszenvedés, másrészt nehezen megoldható, hogy higénikus legyen a csere.
Max. az az egyetlen gond, amire figyelni kell, hogy 3-4 óra elteltével ne felejts kiszaladni a mosdóba, de ez tamponnál is megvan. :) Meg hogy ne a legtapadósabb minit vedd fel, ami alá még bugyi se illik.
Én egy külföldi utazást is végigcsinálok, ha menni akarok, nem teszem át a havim miatt, ha úgy jön meg. :-) Nem vagyunk egyformák.
Én nem mondanám le a bulit, ráadásul a szórakozás segít ellazulni. Csak olyan ruhát kell felvenni, ami kényelmes, és esetleges átázás ellen óv, sötét nadrág, esetleg vastagabb harisnya, cicanadrág pluszban. Ha ismerős helyre mész, tudod, hol a mosdó, új helyen első dolog feltérképezni, és használhatod a legnagyobb betétet. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!