Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan nők, akik nincsenek facebook-on? (Vagy nagyon keveset)
Csak azt szeretném tudni, hogy vajon van-e élet a fb-on kívül, és akik ott nincsenek, szintén olyan társat keresnek-e, akinek ez szintén nem jelent sokat.
Amolyan közvélemény-kutatás.
Nem szeretem és nem vagyok facebookon csak prezentálják sokan azt ami nem is igaz:D
Fontos,hogy a társam se lógjon ott mindig.
Látom az értelem megint kiütközött.
"Nem vagyok Facebook-on, mekkora király vagyok, bezzeg aki fent van... "
Kész röhej vagy, hogy ez alapján keresel párt..
#1 mert a telefonon csak facebookozni lehet :D
Múltkor a buszon telefonoztam és valami öreg f-sz beszólt, hogy hát ez a mai generáció pfejj de gáz, csak a telefon nyomkodja. Mondtam neki, hogy épp egy cikket olvastam a lengyel választásokról, és megkérdeztem, neki mi a véleménye róla. Ott habogott, mert a hiperintelligens öregember mégsem olyan tájékozott, mint hitte :D
Van facebookom, de nem sűrűn használom. Mármint naponta megnézem, mert az egyetemi csoportunkban sok infó fent van órákkal, vizsgákkal kapcsolatban, de ha az nem lenne, akkor valószínűleg már rég töröltem volna magam.
9 - most attól menő vagy, hogy beraksz egy 70-es években készült képet, amin senki nem facebookozik?? -.-
Én speciel nem nő vagyok, de letöröltem magam arról a sz@rságról, és fantasztikus érzés!
(23 f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!