Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ázik be rögtön a csajok bugyija, ha meglátnak egy milliárdost Lamborghinit vagy akármilyen más több száz milliós verdát hajtani?
A kérdés nem arról szól, hogy elolvadnak-e tőlük hanem hogy miért!
A siker-csillogás miatt, vagy csak maga a biztonságérzet miatt amit éreznének mellettük ?
Leszakad az ég a sok-sok hazugság hatására...
Bár tudom, ez nem hazugság, csak az igazság egy "bizonyos szemszögből" erős kiszínezéssel
Fel se tűnik egy ilyen kocsi.
Folyamatosan annyi kocsi zúg el mellettem, hogy ha arra figyelnék, hogy a mellettem lévő 2-4 sávon milyen kocsik mennek, nekimennék egy fának...
Ha a barátommal sétálok ő szokta elkezdeni ezt a "hűű, de szép ilyen olyan autó!!" Én meg csak közlöm, hogy "aha", tekintve, hogy már meg se próbálom megkeresni ezeket a "csoda autókat", komoly, ha 2 szép csilli-villi autó áll egymás mellett, fogalmam sincs melyikről van szó. Múltkor állatorvosi ügyeletre mentünk házhoz, a doki meg közölte, hogy a ház előtt van egy land rover, visszakérdeztem, hogy az ugye az a nagy terepjáró. Mikor odaértünk full sötétben teljesen biztos voltam abban, hogy az egy ford, amíg meg nem láttam, hogy rá van írva a márkája. A barátomat meg a kutyák nem érdeklik, mikor elkezdek visítani neki, hogy " de szép beauceron!!!" ő csak fintorogva néz, hogy " a ronda roti nj keverék?" a malinois meg szerinte csúnya, sovány nj.
Egyszerűen nem értem, hogy miért hiszik egyesek, hogy minden nő keni vágja a drága autókat. De bárkivel játszom egy kutyafajta felismerős versenyt kíváncsiságból, mert nekem meg az az evidens, hogy felismerem az FCI bejegyzett fajtáit és több nem bejegyzett ill. bejegyzésre váró fajtát.
Bírom az ilyen búvalbélelt kérdezőket.
Kiírja a kérdésést a nagy világfájdalmában, majd várja a válaszokat, akik helyeselnek neki, és elindul a reggel hátórás munkakezdésre a gyárba.
#18-as vagyok...
Most komolyan. Attól, hogy drága autót vezet, még távolról sem biztos, hogy milliárdos (van ismerősöm, akinek volt már drága autó a segge alatt egy napra, még fel is öltözött elegánsba, de távol áll a gazdagságtól), de mondjuk legyen az, és látványossá is teszi egy baromi drága, feltűnő autóval.
Biztos fel fog tűnni, mert kilóg a gép a sorból, de ettől még nem izgulok rá. Aki meg erre nedvesedik, az jó eséllyel nem fog neked itt válaszolni...
Erre a kérdésre aztán SENKI nem fog olyan választ írni, amit te jó eséllyel várnál rá.
De ettől még le lehet pontozni mindenkit.
Most megnéztem, milyen is egy Lamborghini, mert nem vagyok ennyire otthon az autómárkákban. Valószínűleg észrevenném, ha ilyenek járkálnának arrafelé, amerre én szoktam, mivel nem ez a szokványos, de ugyanúgy észreveszek egy retro autót is, nem azért, mert elolvadok tőle, hanem csak azért, mert szokatlan, és azt az ember észreveszi. Pár éve láttam egy autót, aminek a fényszóróihoz szempillát ragasztottak, nem volt másik ilyen, szóval akárhányszor láttam, felismertem, hogy ez a szempillás kocsi. :-) Szintén az elmúlt években történt, reggel munkába menet láttam egy autót, aminek olyan volt a matricázása, mint hogyha saras terepről jött volna, de egyébként maga a kocsi tiszta volt, csak ilyen volt a reklámmatrica rajta. Nem emlékszem, mit reklámozott, de nyilván megnéztem, hogy ez most koszos vagy reklám? :-) A rendkívülit észreveszem, de a márkákat nem tudom ennyire, névről igen, hogy van ilyen márka, de ha meglátok egy autót, nem biztos, hogy be tudom azonosítani, hogy akkor ez most ez a márka.
Pazarlásnak tartom csajozás miatt x márkára rákölteni a gatyádat.
Mellesleg nem nedvesedek kocsikra, vagyonra, pillanatnyilag az egyetlen ember, aki ezt el tudja érni nálam, azzal nyűgözött le, hogy odafigyel rám.
Atyaég, hogy lehet egy Lamborghinit nem felismerni? :D
Egyáltalán nem nedvesednék belőle, csak magamban morognék, hogy nekem mért nincs ilyen kocsim...
"Bennem inkább szánalmat kelt, és nem akarom tudni, h mit gondol magában. Mondjuk, h ennyire olcsó vagyok?"
Nem vagy olcsó, ha egy Lamborghini az árad (gyanítom, hogy azért egy ilyen autó meghaladja a te értékedet), bár szerintem a nők nagy részét meg lehet kapni a lyukas kipufogós német autómárkával is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!