Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ázik be rögtön a csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ázik be rögtön a csajok bugyija, ha meglátnak egy milliárdost Lamborghinit vagy akármilyen más több száz milliós verdát hajtani?

Figyelt kérdés

A kérdés nem arról szól, hogy elolvadnak-e tőlük hanem hogy miért!

A siker-csillogás miatt, vagy csak maga a biztonságérzet miatt amit éreznének mellettük ?

#anyagiak #miértszámítapénz
2015. nov. 17. 04:05
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Semmi se ázik át, csak megnézem a kocsit, megjegyzem, hogy szép, de egyrészt úgy sem lesz olyanom, másrészt nem is vágynék rá. De ami szép azt az ember megnézi :)
2015. nov. 17. 07:49
 12/33 anonim ***** válasza:
93%

8-as: Fel sem ismernőm ezt a kocsit! Amúgy meg egy nagy baromnak nézném inkább, hogy a magyar utakra egy ilyen járgányt vett. :D Bennem inkább szánalmat kelt, és nem akarom tudni, h mit gondol magában. Mondjuk, h ennyire olcsó vagyok?

Azért, mert Neked a hajléktalan, fogatlan csóka meg a milliárdos pasi végletek között már nem is létezik átmenet, ne büntess másokat.

Vannak magukra adó ffiak, akik normálisan élnek, normális módon keresik a pénzt. Én ezt IS látom. Te vlmi másik csatornát néztél eddig...

2015. nov. 17. 07:49
 13/33 anonim ***** válasza:
10%
Na azért kamuzni nem kell hogy fel sem ismernétek egy lamborghinit, vagy legalább azt hogy baromi drága sportkocsi. Ha kicserélnék a bejárati ajtótokat akkor már ki sem találnátok a lakásból? Ne tettessétek már magatokat hülyébbnek mint amilyen hülyék vagytok.
2015. nov. 17. 08:17
 14/33 aperitif ***** válasza:
95%

Egyszer láttam Lamborghinit, nagyon régen, külföldön, és bemutatót. Ahol élek, amilyen körökben forgolódom, több száz milliós kocsit nem igen látok. Nagy bajban lennék, ha csak attól nedvesednék. A legdrágább kocsi, amiben eddig ültem (egyszer!), egy kb. 20 milliós SUV volt, azzal is bakot lőttem, amikor megkérdeztem a büszke tulajt, hogy miért cserélte le erre a böhömkére a régi kocsiját, mert az olyan szép volt...

Na, szóval szép kocsit megnézek az utcán. Persze kinek mi a szép. Szerviz udvarán láttam egy évek óta ott álló, szakadt-koszos, 20 éves Bentely-t, azt megnéztem, mert nagyon szép volt. A nedvesedés viszont elmaradt.

Ha pasi is jár a csodajárgányhoz, akkor sem a kocsi dobogtatja meg a szívet, hanem az, ami hozzá kapcsolódik, történetesen az anyagi jólét, a biztonság, a könnyű élet, a luxus ígérete. DE ez még mindig nem jár nedvesedéssel, csak eljátszik az ember a gondolattal, hogy milyen lenne egy ilyen élet... Tegye fel a kezét az, akinek még soha nem fordult meg a fejében, nem ábrándozott arról, hogy milyen lenne csilliárdosként élni! Akár férfi, akár nő az illető.

A bugyi viszont csak attól csurog, ha egy számomra szexuálisan vonzó pasi a nyakamba csókol.

2015. nov. 17. 08:34
 15/33 anonim ***** válasza:
91%
Én úgy vettem észre,hogy a pasik bugyija sokkal hamarabb elázik,ha ilyet látnak,mint egy nőé :D Nem tudom hol élsz :D
2015. nov. 17. 08:54
 16/33 anonim ***** válasza:
94%
Ha hiszitek, ha nem, én is süket és vak vagyok a kocsimárkákhoz. Ha látok egy ilyen autót, csak azt észlelem, h szép, új, csillog-villog, tehát biztos drága és nálam itt be is fejeződik az eszmefuttatás a kocsiról, megyek tovább, nem fordulok utána, nem állok oda mellé szelfizni, nem bámulom, ezzel csak ti pasik szoktátok magatokat égetni, h egy másik pasi vagyontárgyára csorgatjátok a nyálatokat meg fotózgatjátok percekig, a tulaj meg kihúzza magát. Szánalmas.
2015. nov. 17. 08:55
 17/33 anonim ***** válasza:
74%

amiért ti a dagadt, csalfa hisztigépektől.

egyébként én a kocsit nézem, sose a pasit, nem kell pasas ahhoz hogy autót vegyek. tudom, gáz, hogy nme vagyok egy pénzéhes cemende, de ez van:D

2015. nov. 17. 09:07
 18/33 anonim válasza:

Nem érdekelnek sem a baromi drága, sem az olcsó sportkocsik, pedig nő vagyok.

Én a terepjárókat szeretem. A még valódi, funkciójára gyártott fajtákat, nem a csili-vili SUV-okat (Hummer szintén kiesik).

De egyikre sem izgulok, csak ha már az a kérdés mit nézek meg, akkor ezeket.

Egy autó legyen nagy, meg szögletes vonalvezetésű :D

2015. nov. 17. 09:40
 19/33 anonim ***** válasza:
23%

És még a szöveg értelmezésében is gyenge lábakon álltok. Melyik része nem világos annak hogy "milliárdost"? Az egy személy, akinek nagyon sok pénze van, és speciel egy drága kocsit vezet. A kérdès arról szólt hogy egy milliárdost láttok egy drága kocsival, és nem egy kocsit itt-ott-amott milliárdos nélkül.

Tisztelet a kivételnek. :)

2015. nov. 17. 09:51
 20/33 anonim ***** válasza:
Én csak magamból tudok kiindulni. Egyáltalán nem olvadok el egyetlen egy menőnek titulált kocsitól sem! Konkrétan nem érdekelnek a kocsik. Státusz szimbólumként sem. Meg amúgy sem. Akiknek nedves lesz tőle a bugyijuk, valószínű azért,mert aki drága kocsival furikázik, annak sok pénze van...........a pénz pedig vonzó teszi a férfiakat sok nő szemében. A pénz pedig biztonság. Ezért olyan vonzó. Szerintem ez lehet az ok.
2015. nov. 17. 10:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!