Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ázik be rögtön a csajok bugyija, ha meglátnak egy milliárdost Lamborghinit vagy akármilyen más több száz milliós verdát hajtani?
A kérdés nem arról szól, hogy elolvadnak-e tőlük hanem hogy miért!
A siker-csillogás miatt, vagy csak maga a biztonságérzet miatt amit éreznének mellettük ?
8-as: Fel sem ismernőm ezt a kocsit! Amúgy meg egy nagy baromnak nézném inkább, hogy a magyar utakra egy ilyen járgányt vett. :D Bennem inkább szánalmat kelt, és nem akarom tudni, h mit gondol magában. Mondjuk, h ennyire olcsó vagyok?
Azért, mert Neked a hajléktalan, fogatlan csóka meg a milliárdos pasi végletek között már nem is létezik átmenet, ne büntess másokat.
Vannak magukra adó ffiak, akik normálisan élnek, normális módon keresik a pénzt. Én ezt IS látom. Te vlmi másik csatornát néztél eddig...
Egyszer láttam Lamborghinit, nagyon régen, külföldön, és bemutatót. Ahol élek, amilyen körökben forgolódom, több száz milliós kocsit nem igen látok. Nagy bajban lennék, ha csak attól nedvesednék. A legdrágább kocsi, amiben eddig ültem (egyszer!), egy kb. 20 milliós SUV volt, azzal is bakot lőttem, amikor megkérdeztem a büszke tulajt, hogy miért cserélte le erre a böhömkére a régi kocsiját, mert az olyan szép volt...
Na, szóval szép kocsit megnézek az utcán. Persze kinek mi a szép. Szerviz udvarán láttam egy évek óta ott álló, szakadt-koszos, 20 éves Bentely-t, azt megnéztem, mert nagyon szép volt. A nedvesedés viszont elmaradt.
Ha pasi is jár a csodajárgányhoz, akkor sem a kocsi dobogtatja meg a szívet, hanem az, ami hozzá kapcsolódik, történetesen az anyagi jólét, a biztonság, a könnyű élet, a luxus ígérete. DE ez még mindig nem jár nedvesedéssel, csak eljátszik az ember a gondolattal, hogy milyen lenne egy ilyen élet... Tegye fel a kezét az, akinek még soha nem fordult meg a fejében, nem ábrándozott arról, hogy milyen lenne csilliárdosként élni! Akár férfi, akár nő az illető.
A bugyi viszont csak attól csurog, ha egy számomra szexuálisan vonzó pasi a nyakamba csókol.
amiért ti a dagadt, csalfa hisztigépektől.
egyébként én a kocsit nézem, sose a pasit, nem kell pasas ahhoz hogy autót vegyek. tudom, gáz, hogy nme vagyok egy pénzéhes cemende, de ez van:D
Nem érdekelnek sem a baromi drága, sem az olcsó sportkocsik, pedig nő vagyok.
Én a terepjárókat szeretem. A még valódi, funkciójára gyártott fajtákat, nem a csili-vili SUV-okat (Hummer szintén kiesik).
De egyikre sem izgulok, csak ha már az a kérdés mit nézek meg, akkor ezeket.
Egy autó legyen nagy, meg szögletes vonalvezetésű :D
És még a szöveg értelmezésében is gyenge lábakon álltok. Melyik része nem világos annak hogy "milliárdost"? Az egy személy, akinek nagyon sok pénze van, és speciel egy drága kocsit vezet. A kérdès arról szólt hogy egy milliárdost láttok egy drága kocsival, és nem egy kocsit itt-ott-amott milliárdos nélkül.
Tisztelet a kivételnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!