Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A karrier vagy a szerelem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A karrier vagy a szerelem a fontosabb? (Többi lent! )

Figyelt kérdés

Most nsgyon nehéz válaszút elé lettem állítva.. Kaptam egy olyan lehetőséget hogy kiköltözhetnék Svájcba rokonokhoz, és ott el is tudnék helyezkedni a szakmámba.. DE.. Van egy 2 éve tartó párkapcsolatom és ha úgy döntenék hogy megyek akkor annak vége lenne.. Tudom hogy nekem kéne eldöntenem de nem tudom... Segítsetek? Ki hogy döntene a helyemben?

20/L

2015. nov. 16. 10:47
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Neki itt van magyarországon a vállalkozása a munkája.. Ő nem tudna jönni. Lehet kicsit önzőségnek tünt hogy a jobb keresetért itthagynám őt. De nem sok esélyt látok abban hogy itthon megtudjunk élni rendesen. :( Nyáron kéne költöznöm, addig kaptam gondolkodási időt :/ mi is távkapcsolattal kezdtük 300 kilométernyi távolsággal. És inkább összeköltöztünk mert azt sem bírtuk sokáig. Pedig ez életem leges legnagyobb lehetősége :/ de amikor arról beszél a párom hogy közös ház esküvő gyerek stb megszakad a szívem és teljesen elbizonytalanít. :(
2015. nov. 16. 11:48
 12/26 anonim ***** válasza:

Hidd el, ő is el tud helyezkedni kint... A karrier fontosabb a mai világban. Ahogy előttem írták, ilyen lehetőség egyszer adódik az életben, de pasid még lehet ezer.

Nekem az a pasim is családról beszélt, aki megvert, az is, aki k.rvához járt helyettem, és a jelenlegi is, aki hajlandó utánam jönni. Munkát bárhol lehet találni, ha jó abban, amit csinál.

2015. nov. 16. 12:01
 13/26 anonim ***** válasza:

a barátodnak vállalkozása van,házat tervez venni,szeret téged,akkor minek neked még több?

beadod a közösbe a kis minimálod aztán annyival is több.

2015. nov. 18. 00:43
 14/26 anonim ***** válasza:
Nem lennék a párod helyében. Elképzelem hogy az enyém azzal állna elő, hogy nyáron vagy vége lesz, vagy nem. Majd elválik... Hát kösz. Szerintem rögtön szakítanék, legalább nem nehezítem meg a döntését. Ha meg valami csoda folytán mégis marad, akkor durr bele, második nekifutás.
2015. nov. 18. 01:53
 15/26 anonim ***** válasza:
A rokonokhoz később már nem tudsz kimenni?
2015. nov. 18. 02:59
 16/26 anonim ***** válasza:
Nem ertem miert kellene szakitani ha kimesz. Nem te vagy az egyetlen aki kikenyszerul es parja van es kozel sem biztos hogy kint is maradsz. Menj ki fel evre vagy egy evre es majd kialakul. Gyujtogess es ha nem jon be akkor legalabb lesz mit belefektetni a tervezett hazba. Egy ferfi tud varni, egy jo lehetoseg nem. Nem kell szakitani, 20 eves vagy, epitsd a jovod es a kapcsolatod egyszerre, most van ra idod, kesobb nem lesz.
2015. nov. 18. 07:14
 17/26 A kérdező kommentje:
Azért kell több mert eddig is a drága édesanyjától azt hallgatom minden egyes nap kb hogy én csak eltartatom magam. És azért kell nyárig döntenem mert a hugom jövőre végez és ha én nem megyek akkor ő megy. És azt meg nem akarom hogy elmegyek egy vagy fél évig hitegetem hogy haza jövök aztán utána benyögöm hogy bocs mégse? Az még rosszabb.
2015. nov. 18. 09:07
 18/26 anonim ***** válasza:
Ismétlem... ő miért ne mehetne ki? Ha ennyit nem hajlandó megtenni érted, akkor annyit is ért a kapcsolat. Ott is lehet vállalkozni, munkát keresni... munkát találni nehezebb, mint párt.
2015. nov. 18. 09:10
 19/26 anonim ***** válasza:

Szóval a mama teszi tönkre a dolgokat. :(

Nem kéne hagynod.

2015. nov. 18. 22:43
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem kell hitegetni, megmondhatod neki, hogy szereted, de a lehetoseggel is elnel, ugyhogy kimesz, aztan majd kialakul. Ha tavol lesztek egymastol kiderul mennyire szeretitek egymast. Kesobb is valtozhat a dolog, barmi megtortenhet.
2015. nov. 19. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!