Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van/volt olyan plátói "szerelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Opened paradise kérdése:

Van/volt olyan plátói "szerelmed", akire évek után is gondoltál és még most is fel tudna kavarni, ha megkeresne?

Figyelt kérdés

Miért nem lett belőle semmi?

Bánod/nem?

2015. nov. 15. 22:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Igen, 14 éve de ha néha rám ír, az is megdobogtatja a szívemet. Külföldön ismerkedtünk meg, fél évig éltem kint és legjobb barátom volt. Azóta már saját életünk kialakult, nem lenne soha semmi. Régebben bántam, most már annyira nem.
2015. nov. 16. 06:23
 12/19 anonim ***** válasza:
Volt, még 14 éves koromban kezdődödött. Ő hét évvel idősebb nálam. Flörtöltünk, de nem lett belőle semmi, mivel kiderült, hogy hány éves vagyok :D Évekig napi szinten gondoltam rá, arra is gondoltam, hogy majd pár év múlva, ha idősebb leszek, megpróbáljuk. Ebből nem lett semmi, mert teljesen másfelé vitt minket az élet, évekig utána nem is találkoztunk. 19 éves voltam amikor egy közösségi oldalon megtaláltuk egymást, akkor cseteltünk egy darabig, de találkozás nem lett belőle. Közben voltak kapcsolataim, komolyabbak meg kevésbé komolyabbak is, egyideig ha problémáim voltak a kapcsolatomban mindig eszembe jutott, hogy vajon milyen lett volna, ha vele vagyok. Jó ideig bántam, hogy nem így alakult. Mostmár nem bánom, eszembe jut még néha, de már jó érzéssel gondolok vissza arra az időszakra. Nagyon fiatal voltam még akkor és valószínű én ennek sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonítottam, mint ő :) Mostmár 25 vagyok, és úgy érzem a számomra megfelelő emberrel vagyok együtt, szóval nem bánom, hogy így alakult :)
2015. nov. 16. 08:01
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Jó olvasni,hogy többnyire mindenkinél pozitív lett a vége és nem annyira bánjátok a dolgot :)

Jöhetnek még.

2015. nov. 16. 08:43
 14/19 anonim ***** válasza:

Volt. Teljesen belebetegedtem az érzésbe, mert tudtam, h ebből nem lehet semmi, neki más típusú lányok jöttek be, lehetett ezt már tudni ránézésre meg hát volt nekem önkritikám, fel tudtam mérni h kinél érdemes próbálkoznom. Én soha nem mondtam volna el neki, mit érzek, de megtette ezt helyettem más, a kérésem ellenére. Hát ne tudjátok meg, a szégyentől a sírás fojtogatott, hosszú hónapokra ellehetetlenített engem ez a tett, és még így, több mint 10 évvel az eset után is rossz emlék.

A szerelemből semmi nem maradt, nem mozdít már meg bennem semmit, nem tudna felkavarni. Én úgy szerettem volna, hogy ő soha ne tudja meg ezt, én nem akartam harcolni érte, nem akartam megszerezni, az elejétől elfogadtam, h ez viszonzatlan lesz. azt bánom, h kiadtam az érzéseim egy harmadik embernek, aki visszaélt, drága lecke volt, de egy életre megtanultam.

2015. nov. 16. 09:58
 15/19 anonim ***** válasza:
*visszaélt vele
2015. nov. 16. 09:59
 16/19 anonim ***** válasza:
Van, néha eszembe jut, de csak mint bármelyik egyéb ismerős.Én ostoba, szerelmes voltam belé, ő meg nyíltan kimutatta, hogy nagyon nem jövök be neki.Most már lehet hogy bánná, más szemmel nézne rám, de azóta valahogy megutáltam az évek során, pedig nem is találkoztunk.Ha eljönne, megkeresne, nagyon meglepődnék, tuti hogy gyanakvással tekintenék rá.Úgy érzem, felidegesítene, nyugtalanítan a a dolog, de sok jelentőséget nem tulajdonítanék neki.Nem kezdenék vele semmit! Örülök is, hogy annak idején nem teljesült a kívánságom, nem kaptam meg őt, nem jártam volna jól vele.
2015. nov. 16. 10:26
 17/19 anonim ***** válasza:

09:58-ról jut eszembe, nekem is volt hasonló esetem :)

Az még általános sulis koromban volt.Évekig odavoltam egyik osztálytársamért, nem is sejtette.Ő nem érdeklődött irántam, de nem voltunk rosszban.

Aztán egy másik srác addig faggatott, hogy mondjam meg, kibe vagyok szerelmes, mire meguntam és dühösen bevallottam neki, ki az illető, csak ne nyaggasson már a kérdéseivel.Persze első dolga volt elárulni!Ez után egy ideig szinte bujkálnom kellett az illető elől, akibe szerelmes voltam, mert követelte, hogy mondjam meg neki, igaz-e?? Nem akartam megmondani, mert nem tudtam eldönteni, dühös-e vagy örül neki? De aztán egy idő után elcsitult a dolog, többet nem hozta szóba senki, senki részéről nem volt sem harag, sem egyéb lépés.

Na ez a srác nem zavarna, ha felkeresne, nincs miért haragudnom, sosem bántott meg semmivel, de hát még nagyon fiatalok voltunk, mit várhattam volna tőle?:)

Azért jó lenne tudni, hogy így felnőtt fejjel néha emlékszik-e vajon erre az estre és vajon most mit gondolhat róla?Szerintem csak mosolyog olyankor :) Ha most látna, biztos neki is bejönnék ;)

2015. nov. 16. 10:36
 18/19 A kérdező kommentje:

Ezt az utolsó mondatot átérzem :D

Én kis dagadt voltam,most sokan dicsérnek (bár ugyanúgy nem látom magam helyesnek), de ha a mostani külsőmmel lettem volna ott...akkor se hívtam volna el,mert nyuszi vagyok :D

2015. nov. 16. 20:14
 19/19 anonim ***** válasza:
Két éven keresztül szinte minden egyes nap ő volt a fejemben, és annyira szerettem, mint soha senkit, kívül-belül tökéletesnek láttam. Első rózsaszín ködös szerelmem volt ő, csodaszép szemű, a legszebb mosolyú srác. Plátói maradt végig, aztán az élet úgy hozta, hogy nem láttam egy évig. Azért nem lett belőle semmi, mert állítása szerint "két külön világ" vagyunk. Pont a múlt héten találkoztam vele. Furcsa volt, nagyon nagyon furcsa, én kerestem őt fel, kíváncsiságból, hogy mi van vele. Felkavart, de megnyugtató volt látni, ő persze nagyon meglepődött. Átbeszéltük az egy év alatt történteket és odáig is eljutottunk, hogy én mennyit változtam. Igen, bánom, hogy nem lett belőle semmi. Akkor magam miatt, de most már miatta, mert az élete nem éppen olyan mint szeretné párkapcsolati téren (vagyis elhagyta őt a lány, akt helyettem választott és nincsen senkije). Sosem fogom "nem szeretni" őt, de nem tudok már olyan csillogó szemekkel, boldogan rá nézni, mint korábban. Valamit megölt bennem sajnos azzal, hogy elutasított régen.
2015. nov. 17. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!