Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél a helyemben ha tudnád hogy utoljára fogod látni a szerelmed?
Szerelmes vagyok egy pasiba, aki foglalt.
Elfog költözni innen az országból, már az időpontot is tudom hogy mikor.
Itt dolgozik a lakhelyemhez közel, úgyhogy ebből kifolyólag tudom mikor jön és látom őt utoljára.
Ő nem tudja hogy szeretem, feleslegesnek tartottam elmondani neki, mivel gyermeke is van, nem szeretnék 3. lenni.
De ez a tudat hogy utoljára látom őt, nagyon rossz.
:(
Volt már valaki hasonló helyzetben?
Én nem csinálnék semmit. Ugyanúgy viselkednék mint azelőtt bármelyik találkozáskor.
Aztán titokban szenvednék tovább valószínűleg és várnám, hogy elfelejtem.
Szerintem neked lehet lelki defekted és kellene kezelésekre járnod amiért azt hiszed látnoki képességed van.
Had ne kelljen megmagyaráznom hogy tényleg szerelmes vagyok és ismerem a férfit évek óta, mert nem ez volt a kérdés, és nem ez a lényeg.
Mielőtt ilyeneket írsz le valakinek, előbb nézz magadba!
Mert csak olyan emberből áradhat ilyen szemét, akiben legbelül is megvan!!!! Úgyhogy ajánlom a kezeléseket.
8 nem kertel, de ez a valóság.
Próbálj vele beszélgetni meghittebben, ha szerencséd van, tényleg rájössz, hogy jó jó, de nem az aminek te elképzelted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!