Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj, hogy minden este szeretné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, hogy minden este szeretnék sexelni? 37 éves nő.

Figyelt kérdés
A férjemnek sok vagyok csak akkor van valami ha én kezdeményezek...mert ő fáradt,de könyörgöm én is dolgozom,háztartást vezetek,gyereket nevelek..és minden nap meleg vacsival várom..unom már ezt!!Szeretnék esténként szeretkezni..már sajnos meg is csaltam emiatt..
2010. márc. 20. 08:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hát ezt a férjeddel kéne megbeszélned. Amúgy nem baj, hogy minden este szexelni akarsz.
2010. márc. 20. 08:51
 2/13 anonim ***** válasza:
38%

Ez nem tisztességes.

Ha neked nem elég a férjed, akkor hagyd el.

Jobb, ha befejezed a kapcsolatot, mintha megcsalod és vele maradsz...

2010. márc. 20. 08:58
 3/13 anonim ***** válasza:

ELőször is de mázlista a férjed.

Másodszor:Nem lehet,hogy már nem kíván téged,lehet már nem tetszel neki.

Mert velem is az ahelyzet,hogy órabérbe tudnám csinálni :D

DE nem volt már olyan csinos,ahogy én akartam és dobbantottam.

Lehet a külsőd nem jön be neki.Sztem érdemes lenne megkérdezned tőle.De ha minden oké veled,akkor pedig tegye össze a két kezét,hogy ilyen felesége van aki szeret szexelni.

22F

2010. márc. 20. 09:26
 4/13 anonim ***** válasza:

A válás nem megoldás ilyen esetben. Gyerekük is van, nem tehetik meg, hogy csak úgy elválnak. A válás intézményét nem a szexhiány kezelésére találták ki.

Légy türelmes a pároddal. De, a legfontosabb, hogy soha ne érezze azt, hogy neki teljesítenie kell. Várd meg hogy kezdeményezzen. Ha hetekig, hónapokig nem akar, akkor kérdezd meg hogy mi a baj. Elhiszem, hogy nehéz lesz. Az is lehet, hogy csak feszült. Munkahely, hitel, egyéb gondok stb. Valszeg vmi miatt nem tud teljesen férfi lenni.

2010. márc. 20. 09:38
 5/13 anonim ***** válasza:

Vagy vegyél valami kis játékszert és add a tudatára hogy szeretnél egy kis örömöt odalent :)

Nálunk is így volt, vettünk egy vibrátort és azóta többet szexelünk. A vibrit egyszer használtuk :))

2010. márc. 20. 10:02
 6/13 anonim ***** válasza:
49%

Senki nem vette észre, hogy meg is csalta a férjét???????

Miért nem lehet a férjeddel megbeszélni a dolgot?

2010. márc. 20. 10:06
 7/13 anonim ***** válasza:
A megcsalás nem volt helyes. Hátha nem derül ki soha és még helyre tudják hozni a kapcsolatuk.
2010. márc. 20. 10:17
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem értem. Én is többet szeretnék, mint párom, lényegesen, én mindennap, ő neki elég hetente párszor, de van bennem annyi gerinc, hogy nem csalom meg.

Ha neked ennyire kell, akkor önkielégítés, kézzel, vibrátorral, ahogy jól esik, vagy vedd rá férjed, hogy kézzel-szájjal-lábbal, akármivel segítsen neked, DE NE CSALD!

2010. márc. 20. 11:21
 9/13 anonim ***** válasza:
Én két éve úgy élek, hogy havi 2 max 3 alkalommal van szex. Nekem minden nap kéne. A férjemmel hiba beszélek erről, állandóan fáradt és bevallotta, hogy mostanában jóval kevesebb igénye van a szexre, mint eddig. Régen órákat tudtunk szeretkezni, most az aktus kb 10percig tart, az előjáték szintúgy, tehát amikor szeretkezünk az sem egy eget rengető. Én már nem tudok mit mondani neki, őt nem érdekli, sőt még engem tol le, hogy csak a szexre tudok gondolni. Én még nem csaltam meg, bár elég sokat gondolkodtam rajta és ezt neki is megmondtam. Arra is kértem, ha valami baja van a külsőmmel azt is mondja meg, de azt mondja, hogy nincs semmi, nem undorodik tőlem és nem az van, hogy nem tetszem már neki, egyszerűen nincs igénye rá. Nekem viszont van!
2010. márc. 20. 11:45
 10/13 anonim ***** válasza:

ma 09:26-os vok 22/F.

Én is így tettem,hogy megcsaltam a lányt,ez van,én imádok szexelni,és nekem olyan hölgy kell aki,hogy is mondjam szexmániás.Amit nem kapsz meg otthon azt megkapod mástól.Nem is értem,hogy egy férfi,hogy nem szerethet szexelni,ezt sose bírtam megérteni.Nekem ilyen problémám nincsen.

2010. márc. 20. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!