Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mennyi volt a leghosszabb idő, mire megtettétek az első lépést? 21n
Hát, az jó régen volt már, de úgy emlékszem, hogy körülbelül 1-1,5 éves koromban már megtettem az első lépést. Tudod, kis lépés a kisbabának, de hatalmas lépés a kérdezőnek.
Szívesen a választ!
Soha.
Amire oda jutottam volna, hogy megtegyem az első lépést, kiderült a lánykáról, hogy boldog feleség és 2 gyerek anyja, mindezt 21 évesen.
Ns, kösz de ezt kihagyom.
A vicc az egészben, hogy csak ilyenek tetszenek meg.
A 4. alkalommal, mert hetente 1x láttam csak.
De függ attól h ő milyen valójában, kedves e vagy túl zárkózott vagy alpári stílusa van vagy semmitmondó, vagy lekezelő, illetve mennyire érdeklődő. Attól függ látom e rajta a kölcsönös szimpátiát, ha nem akkro megy a levesbe.
Volt, hogy hónapokig őrlődtem, hogy odamenjek-e. Volt, hogy hirtelen felindulásból szinte azonnal. Odamentem, nem lett végül semmi. Aztán rájöttem, hogy külső alapján ismerkedni bődületes nagy baromság és többé nem teszem, lehet akármilyen szép/kedves/mosolygós, hidegen hagy. Nem veszítek semmit.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!