Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedhet így?
Figyelt kérdés
Én lány vagyok és a legjobb barátom egy fiú 10 éve vagyunk legjobb barátok. Nos, mostanában elég érdekesen viselkedik. Van egy barátnője lassan egy éve lesznek együtt én mégegyszer se találkoztam a lánnyal amit kicsit furának tartok. De, mostnában alig találkoztunk,ha beszélünk is bunkó és nem tudd normálisan kommunikálni. Még régebben megismerkedtem egyik haverjával akivel kavartam. Nem rég is és ugye ezt tudja. És akárhányszor felhozom nem nagyon akar róla beszélni,pedig tudja hogy nekem tetszik a srác. Nem értem miért ilyen , ha írok neki csak megnézi és ennyi nem foglalkozik velem ami azért rosszul esik. Most szükségem lenne rá. Valakinek valami ötlet hogy miért is ilyen?2015. nov. 14. 20:52
1/1 anonim válasza:
Elég sok oka lehet, de nagyon furcsa, hogy 10 év barátság után nem tudtok ilyeneket megbeszélni. Ami nekem eszembe jutott:
- van valami konfliktus közte és a srác között, akivel kavargatsz
- valami miatt bántja, hogy kavarsz a haverjával
- a barátnőjét zavarja a ti barátságotok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!