Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedhet így? Ez mennyire "normális"?
Majdnem fél éve hogy vége lett a kapcsolatomnak(ő dobott),az elején tök boldog volt,de ahogy telt az idő elkezdett inni,időnként drogokat is használ(nem tudom hogy honnan szerzi és milyenek),közös ismerősök szerinte egyre gyakrabban van hogy szóba hoz.
Ha ő akarta hogy vége legyen miért nem boldog?Meg mi kell egy embernek hogy eddig süllyedjen?Régebben hetente max 2x ivott,de akkor sem rúgott be,dorogokknak meg a közelébe sem ment.
Tudom hogy az lesz hogy ne foglalkozzak vele,az exem és hagyjam stb...de nekem még mindig fontos(nem múltak el az érzések)és aggódok érte hogy mi van vele.
Gondoltam hátha valaki tudhatja hogy miért lett ilyen.
Én is kérdeztem tőle de nem válaszolt(dolgok visszaadása miatt találkoztunk 2x)és mindig úgy tűnt hogy jól van,egy csomót röhögtünk és nem úgy nézet ki mint akinek gondjai vannak,de én csak azt hallom mindenkitől hogy teljesen magába fordult.
nem lett szűkebb a kör:/
amúgy elvileg rendben van az élete,és sosem volt depressziós fajta,ha valami rossz történt annyit mondott hogy lesz*rja és továbblépet a dolgokon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!