Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Át tudnál gázolni valakin? (Nők)
Figyelt kérdés
(Megalázás,Bdsm)2015. nov. 14. 17:28
2/13 A kérdező kommentje:
Nos
2015. nov. 14. 17:39
3/13 anonim válasza:
Egy nőt alázni, mikor követeli? Hámmégjóhogy'
4/13 A kérdező kommentje:
Félreértesz,a nő gázolna át a férfin
2015. nov. 14. 17:44
5/13 anonim válasza:
Más téren de nap mint nap ezt csinálják mindenkivel :)
6/13 anonim válasza:
Nem tudnék átgázolni senkin, nem vagyok gyilkos.
7/13 anonim válasza:
Soha.
Kivéve, ha azt kéri az ágyban. Abban az esetben teljesítem, amit kér addig, amíg az én szexuális ingerküszöböm is engedi.
8/13 anonim válasza:
Soha nem voltam ilyen típus,bár egyszer valakit nagyon megbántottam,de bocsánatot is kértem,és eléggé megbántam.Azóta többnyire rajtam gázoltak át lelkileg.
9/13 anonim válasza:
Ezelott 2 honappal meg azt mondtam volna, hogy nem. De jelen esetben annyira megbantott egy ferfi, hogy igen, kepes lennek, es ha lehet, rajta!
22L
10/13 anonim válasza:
Én nem vagyok ilyen típus. Szexuálisan pedig végképp kiábrándító lenne egy megalázkodott férfi látványa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!