Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, ha egy jóképű pasi még ki is gyúrja magát, akkor elszáll az agya. Azt hiszi ő a király és minden csajnak ő kell?
Ha takargassuk az eredményt,akkor minek csináljuk?
A testépítés az esztétikumról szól,szóval azzal sem lehet takarózni,hogy nem a külsőség miatt csinálod.Jobb esetben az egészséged miatt is.
Persze nem kell atlétában járkálni télen,meg feszíteni a semmire.
"Előítélet. Bár a mai világban mikor a csajok ideálja a 40 kilós csontváz, lehetőleg enyhén beszédhibás is legyen "az olyaaaaaan cuki", és legyen infatilis, lehetőleg rózsaszín habos kis fél-homo az egész gyerek, mert az szexi.
Eltorzult egy világ ez!"
"Nem arra gondoltam, h takargatni kell. Ha van eredmény az bármiben meg fog látszani, nem kell a lány orra alá tenni a karod, h "nézd, milyen izmos vagyok, 90-nel guggolok". Erre gondoltam. Ha ezt csinálja vlki, az bizonygatás és a szánalom kategória. Ha csak szimplán jól néz ki egy pólóban v pulcsiban, de nem hivalkodik vele, az teljesen oké, mert ha csinálja, úgyis meglátszik, análkül, h feszítene és direkt mutogatná."
EZ A KETTŐ VÁLASZ NAGYON OTT VAN!
"...a mai világban mikor a csajok ideálja a 40 kilós csontváz..."
Te honnan veszed ezt a hülyeséget, 9-es?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!