Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szereted magad nemileg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szereted magad nemileg?

Figyelt kérdés
Lanyok, milyen erzes lanynak lenni? Nem gondolkodtatok milyen lehet pasinak lenni? Illetve lennétek-e azok? Ugyanigy forditva is, a pasik nem gondolkodtak, h milyen lanynak lenni?
2010. márc. 19. 20:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én nem lennék pasi.Jó így,szeretem h NŐ vagyok :)
2010. márc. 19. 20:31
 2/12 anonim ***** válasza:
Én is imádom, hogy nő vagyok. Olyan, mintha minden alól fel lennék mentve, csak ezért. Meg hát még mák is, hogy nőnek születtem, mert most viszonylag normális nevem van, ha fiú lettem volna, akkora durván hívtak volna...
2010. márc. 19. 20:34
 3/12 anonim ***** válasza:

szívesen kipróbálnám milyen pasinak lenni, mégha csak egy napra is.Egész nap szexelnék és maszturbálnék :D

Hisz tudnám következő nap megint nő leszek.:D

2010. márc. 19. 20:34
 4/12 anonim ***** válasza:

Uh! Mindig is vágytam rá, hogy egy lezbikus nagycsöcsű szőke bombázó legyek férfi hajlamokkal *.*

99/F

2010. márc. 19. 20:35
 5/12 A kérdező kommentje:
En pl most nem lennek no. Sokkal tobbet kell a noknek magukkal foglalkozni, hogy tetszenek valakinek. Raadasul a menzeszel, egyeb folyasokkal is foglalkozni kell. Nekunk meg szinte alig kell karbantartani a lompost. Altalaban, ratok harul a haz koruli munka...
2010. márc. 19. 20:38
 6/12 anonim ***** válasza:

Haveromat megkérdeztem egyszer erről. Azt válaszolta, hogy gumi nélkül egész nap kefélne. Mondom mivan ha teherbe esel? Erre ő:

- Majd kiszarom... XD

2010. márc. 19. 20:43
 7/12 anonim ***** válasza:

Ha megjön... utálok lány lenni.

Amúgy nincs bajom magammal.

2010. márc. 19. 20:44
 8/12 anonim ***** válasza:

Férfinak lenni jó,de azért kipróbálnám az életet nőként is,de nembiztos,hogy nő akarnék maradni.

Bár van néhány kifejezetten csábitó dolog a nő létben.

2010. márc. 19. 21:00
 9/12 anonim ***** válasza:
Sajnos én még némileg sem szeretem magam, bár mások azt mondják nem is vagyok olyan csúnya.
2010. márc. 19. 21:25
 10/12 anonim ***** válasza:

Én nagyon nem szeretek lány lenni. Olyan sok macera van magammal. A menszesz is, ráadásul ha gyereket akarok, akkor az nekem fáj, és a szüzesség elvesztése sem kellemes. Fiúként jobban néznék ki, mint most lánynak, nem vagyok csúnya, de nem is annyira szép (anya azt mondja, hogy szép vagyok, de az anyák azok márcsak ilyenekXD) A fiúruhák sokkal jobban tetszenek, szívesebben hordanék inget, mint strasszköves pólót. Nyugodtan terpeszthetnék. Még sorolhatnám a bajaimat. Szóval...Igen, sokszor elgondolkodok arról, hogy mennyivel jobb lenne fiúnak lenni.

Am most úgy tűnhetett, mintha leszbi lennék, pedig nem. Határozottam a fiúkat szeretem. És igen, bajok vannak az önbecsülésemmel, meg lehet, hogy az önképemmel is.

15L

2010. márc. 19. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!