Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek az 1 éves évfordulo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek az 1 éves évfordulonkra?

Figyelt kérdés
Semi ötletem sincs hogy mit vehetnék a páromnak 1 éves évfordulonkra ő 22 éves pasi.szerintetek? Jó ötletekre lenne szükségem!!!!!
2010. márc. 19. 20:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%
Zoknit! :D
2010. márc. 19. 20:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
hat mit szeret? ami a hobbija, ahhoz vegyel neki valamit. Esetleg vehetsz neki valami auto makettet.
2010. márc. 19. 20:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Láttam már olyat és ismerősöm csináltatott is. [link]

Ilyet. Középre pedig a képüket tetette.

Szerintem tök jó ötlet, aranyos, és személyes is:)

2010. márc. 19. 20:26
 4/11 anonim ***** válasza:
10%

20:26

Hogy lenne már személyes, amikor gyanítom minden nullaegészötödik pár ilyet ajándékoz egymásnak? Attól még nem lesz személyes, hogy kettejük képe van benne basszus... Attól lesz személyes, hogy olyan ajándék, amit nem adhatsz akárkinek. Egy ilyen szaros hógömbbel pont azt bizonyítanád, hogy egyáltalán nem ismered. AMi talán igaz is, ha ennyire nem tudod mit adj neki.

2010. márc. 19. 20:29
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha neked nem tetszik akkor így jártál...

Túlságosan nem érdekel a véleményed.

És igen is személyes, mert nem egy mit tudom én mi van benne, hanem a MI képünk...

Amit a barátnőm vett abban pedig szivecskék voltak.

De tényleg nem vitatkozok veled.

Leszólni azt tudsz, de ötletet adni nem.

Inkább ezen agyalj...

2010. márc. 19. 20:31
 6/11 anonim ***** válasza:

20:31

AZ ötleteddel semmi bajom. És egy szóval semm ondtam azt sem, hogy nem tetszik. De hogy nem személyes, az nem vita tárgya, hanem tény. De ezt szerintem totál érthetően leírtam, hogy még a legidiótábbaknak is sikerüljön felfognia.

(Ezekszerint te vagy annál is idiótább vagy, vagy csak nem tudod beismerni, hogy a te nagyonszemélyes és nagyinegyedi ((lol)) ajándékod nem olyan tökéletes, mint gondoltad.)

Szóval mégegyszer:

Nincs vele semmi baj, aranyos. De hogy lehetne már személyes dolog az, amit AKÁRMELYIK pár adhatna egymásnak? Ennél még az is személyesebb lenne, ha venne neki egy táblát ak edvenc csokijából.

És azt meg komolyan nem értem, hogy hogyan gondoltad, hogy ötleteket adjak (vagy bárki más), amikor egy ajándék pont attól lesz személyes (ha még mindig nem lenne világos), hogy nem olyan, amit bárki adhat bárkinek. Ergo ha mi mondjuk meg, akik egyáltalán nem ismerjük ak rédező barátnőjét, az SEMMILYEN esetben nem lesz személyes.

A kérdés ezért alapból totális bukás. Akkor akarjon valaki személyes ajándékot adni, ha ismeri az illetőt, akinek adni akarja.

2010. márc. 19. 20:36
 7/11 A kérdező kommentje:
En egy szoval sem irtam hogy szemelyes ajandékot szeretnék . csak ötleteket várok.
2010. márc. 19. 20:42
 8/11 anonim ***** válasza:

A harcot elvesztetted Drága.

Mert egy szó nem esett arról, hogy személyesnek kell lennie.

Tudod a mai fiatalok többségének nincs saját fantáziája, és ezért "tömeg" dolgokat vásárolnak.

Mindenesetre én úgy gondolom, hogy akár személyes akár nem, tök mindegy.

Egy ajándék (bármi legyen az) önmagában értékelendő, ha adják.

2010. márc. 19. 20:43
 9/11 anonim ***** válasza:

Köszi kérdező...:)

Na megmondtam...

2010. márc. 19. 20:43
 10/11 anonim ***** válasza:
f*szkorbácsot
2010. márc. 19. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!