Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külső a legfontosabb párválasztás szempontjából? Akár férfiról akár nőről legyen szó?
Mindenki külső alapján ismerkedik véleményem szerint, viszont az már szubjektív hogy kinek mi a vonzó. Mert lehet hogy valakinek a kisportolt kockás hasú pasi vagy vékony, de nem sportos srác jön be, míg nekem meg a mackósabb férfiak jönnek be, mert egyszerűen minden téren jobb érzéseket váltanak ki belőlem.
De ez így van a férfiaknál is: van akinek szüksége van a vékony derékra, őzike lábakra, és vannak pasik akiknek a ducibb, szélesebb csípőjű lányok jönnek be.
Amikor társkeresőztem, beszéltem vékonyabb és ducibb fiúkkal is, két erősebb testalkatú sráccal randiztam közölük, és az egyik mackós lett a barátom :)
Szóval nem muszáj senkinek sem reklámokba illő alkatúnak lennie, mert mindenki meg fogja találni a párját. Csak keresni kell és hinnie benne.
Mennyire képmutatóak a nők,Istenem...
Százszor elmondtam már,igen a férfiaknak nagyon különböző az ízlésük,ezért nyilván a nőknek elég könnyű,még ha nem is születtek annyira szépnek,és tökéletesnek.
De fordítva ez már baromira nem így van.
De csak kérdezz meg nőket,kinek hány férfi tetszik és milyenek... hát a legjóképűbbeken,izmosakon kívül senki más kb...
És ez a szomorú.Lehet írni,hogy jajj de van olyan férfinek is párja aki nem ilyen.Igen van,elismerem.És hány ilyen van? 2 millióból 10 mondjuk?
Fordítva nézve hány nőnek van kapcsolata,akik nem néznek ki annyira jól? 2 milliót feltételezve, úgy a 70-80%-ának...
Ennyit erről.
Nos akkor vessük össze az eredményt:
Nők,akiknek nincs annyira jó külsejük,kapcsolatban van: 70-80%-uk.
Férfiak,akiknek nincs annyira jó külsejük,kapcsolatban van:
0,0005%.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!