Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nézel ki? És a párod vagy aki tetszik hogy néz ki?
Én:
Szőke, hosszú hajú, barna szemű, 176cm magas, sportos testalkatú. N
Ő:
Barna haj, kék szemek, 185 cm magas, sportos. F
:-D
Én 29éves vagyok 158cm és 46 kg,a férjem 39 éves 175cmm és 90kg.Azt hiszem pont az ellentétem.
Ő:
Fekete rövid haj, (kicsit heterokrómiás) az egyik szeme zöld alapon barna, a másik barna alapon zöld. Olyan 182cm és átlagos, de izmos testalkat.
Én:
Hosszú barna haj, barna szem, 170cm és átlagos testalkat.
Én (nő) 174 cm, 58 kg, vékony, fiatalos, divatos
Ő (férfi) 192 cm, 105 kg, fiatalos, divatos, sportos, de már kezd mackós lenni :)
Inkább a belső tulajdonságok számítanak. Természetünk nagyon különböző, ő nagyon határozott, magabiztos, nagyhangú, én gátlásosabb, nyugodtabb vagyok. Gondolkodásunk és értékrendünk viszont nagyon hasonló. Gondolom, ezért is vagyunk együtt.
Ő: Hosszú barna egyenes hajú fufruval. Csinos alkatú.
én: félhosszú barna haj fufruval, régebben sportoltam, ez még ma is látszik, de már nem annyira mint régen. Az arcvonásaink szerintem nagyon hasonlóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!