Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire normális, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális, hogy egy 30-as nő csak szórja a pénzt?

Figyelt kérdés

Ha valaki elszórja állandóan a fizetését felesleges dolgokra, állandóan ruhákat vesz magának meg egyebeket. A fizetése alacsony, félretenni nem is rak a költekezései miatt és kb hónapról hónapra él.

Ez mennyire normális? Nem felelőtlen dolog egy picit ennyi idősen? Szóval picit gyerekes, éretlen dolog szerintem.

Aztán meg ha van egy hirtelen kiadás, akkor meg csak lesni fog.

2015. nov. 12. 13:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
6%
Az ő élete, neked mi közöd van hozzá?
2015. nov. 12. 13:36
 2/14 anonim ***** válasza:

Nem vagyunk egyformák!

De miért zavar ez téged? Pasija vagy?

2015. nov. 12. 13:37
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt ilyen barátnőm!addig amíg nem nekem kell eltartani addig nem zavart
2015. nov. 12. 13:38
 4/14 anonim ***** válasza:
34%
Van, aki azért dolgozik, hogy élvezze a jövedelmét, mások meg biztonságra törekednek.Senkinek nincs joga minősíteni a másikat és megszabni, hogy számára mi a felesleges és mi nem. Én is szeretek magamra költeni, mert ettől jobb a hangulatom. A bankszámlámon csücsülő számoktól nem lennék boldog, más meg erre gerjed.
2015. nov. 12. 13:44
 5/14 anonim ***** válasza:
34%

Mindenki foglalkozzon a saját életével és nem ítéljük meg a másikat.

Amire te azt mondod, hogy felesleges, az csak SZÁMODRA felesleges.

Neki erről más a véleménye!

Mi lenne, ha az emberek felfognák, hogy mindenkinek más a fontos, nem kéne bele szólni a másik életébe és plusz, MINDENKI MAGÁBÓL INDUL KI!

Az, hogy neked mi a véleményed, az senkit se érdekel, főleg nem a szóban forgó személyt, aki lehet, hogy azt se tudja, hogy te ki vagy.

Te több leszel attól, hogy a másik életében turkálsz?

Neked nincs életed, hogy azzal foglalkozzál?

Az ő élete, azt csinál, amit akar, megkeresi rá a pénzt, akkor arra költi, amire akarja! Másnak semmi köze hozzá!

2015. nov. 12. 14:05
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Emberek, hát felnőtt párkapcsolatokban van a kérdés... Valószínűleg van köze hozzá, ha a párja ruhára elveri az összes zsetont. Mondjuk mert akkor neki kell eltartania.

De az is lehet, hogy így nem érdemes folytatni a kapcsolatot, hiszen az emberek különböznek. De mi az, hogy ne szóljon bele, ha egy közös életet terveznek?

2015. nov. 12. 14:35
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Az ő dolga. Én is élvezem a jövedelmemet, de mellette odafigyelek arra, hogy ne adósodjak el, és maradjon tartalékom váratlan kiadásokra is. Aki adósságba keveredik a kötelezőn felüli költekezései miatt, azt felelőtlennek tartom, de nem szólok bele, ha nem állok vele olyan viszonyban (akinek szóvá tenném: szüleim, testvérem, párom, gyerekem...).
2015. nov. 12. 14:44
 8/14 anonim ***** válasza:
23%
Beleszólni akkor sincs joga, pont azért, mert FELNŐTT párkapcsolat. Egy felnőtt pedig már kialakult szokásokkal, értékrenddel rendelkezik, amit a párjának kutya kötelessége elfogadni. Ha nem megy, akkor másik párt kell keresni (vagy már eleve össze sem kell jönni olyannal, akinek az életfelfogása nem egyezik a miénkkel).
2015. nov. 12. 14:44
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más fontos, volt olyan ismerősöm, aki hónapról hónapra alig tengődött, télen nem tudta fizetni a fűtésszámláját, ezért a hideg lakásban pulcsiban és hálózsákban üldögélt, de műkörme az mindig volt. :D

Mindenki szeretné boldognak érezni magát, mindenki másként éri el ezt. Te biztosan nem lennél boldog, ha nem éreznéd magad anyagi biztonságban, ő viszont akkor nem, ha nem költhetne magára és azt kellene éreznie, hogy a megélhetéséért gürizik csak.

2015. nov. 12. 14:46
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom milyen párkapcsolatokat éltél meg eddig.

Ha valakivel együtt tervezed a jövőt, akkor praktikus is sok okból a közös kassza vagy a részben közös kassza. Lehet külön kasszán is lenni, de az, hogy nincs beleszólása? Egy működőképes párkapcsolatban pont az van, hogy mindent meg lehet beszélni. Igen, a pénzügyeket is.

És lehet azonnal más párt is keresni, ahogy te ajánlod, de én sosem értem meg azokat, akik az első probléma láttán félredobják a kapcsolataikat, amikor a kommunikáció baromi fontos elem. Egy egészséges kapcsolatban nem is értem, hogyan lehet olyat mondani, hogy a másiknak nincs beleszólása...

2015. nov. 12. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!