Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, hogy egy 30-as nő csak szórja a pénzt?
Ha valaki elszórja állandóan a fizetését felesleges dolgokra, állandóan ruhákat vesz magának meg egyebeket. A fizetése alacsony, félretenni nem is rak a költekezései miatt és kb hónapról hónapra él.
Ez mennyire normális? Nem felelőtlen dolog egy picit ennyi idősen? Szóval picit gyerekes, éretlen dolog szerintem.
Aztán meg ha van egy hirtelen kiadás, akkor meg csak lesni fog.
Nem vagyunk egyformák!
De miért zavar ez téged? Pasija vagy?
Mindenki foglalkozzon a saját életével és nem ítéljük meg a másikat.
Amire te azt mondod, hogy felesleges, az csak SZÁMODRA felesleges.
Neki erről más a véleménye!
Mi lenne, ha az emberek felfognák, hogy mindenkinek más a fontos, nem kéne bele szólni a másik életébe és plusz, MINDENKI MAGÁBÓL INDUL KI!
Az, hogy neked mi a véleményed, az senkit se érdekel, főleg nem a szóban forgó személyt, aki lehet, hogy azt se tudja, hogy te ki vagy.
Te több leszel attól, hogy a másik életében turkálsz?
Neked nincs életed, hogy azzal foglalkozzál?
Az ő élete, azt csinál, amit akar, megkeresi rá a pénzt, akkor arra költi, amire akarja! Másnak semmi köze hozzá!
Emberek, hát felnőtt párkapcsolatokban van a kérdés... Valószínűleg van köze hozzá, ha a párja ruhára elveri az összes zsetont. Mondjuk mert akkor neki kell eltartania.
De az is lehet, hogy így nem érdemes folytatni a kapcsolatot, hiszen az emberek különböznek. De mi az, hogy ne szóljon bele, ha egy közös életet terveznek?
Mindenkinek más fontos, volt olyan ismerősöm, aki hónapról hónapra alig tengődött, télen nem tudta fizetni a fűtésszámláját, ezért a hideg lakásban pulcsiban és hálózsákban üldögélt, de műkörme az mindig volt. :D
Mindenki szeretné boldognak érezni magát, mindenki másként éri el ezt. Te biztosan nem lennél boldog, ha nem éreznéd magad anyagi biztonságban, ő viszont akkor nem, ha nem költhetne magára és azt kellene éreznie, hogy a megélhetéséért gürizik csak.
Nem tudom milyen párkapcsolatokat éltél meg eddig.
Ha valakivel együtt tervezed a jövőt, akkor praktikus is sok okból a közös kassza vagy a részben közös kassza. Lehet külön kasszán is lenni, de az, hogy nincs beleszólása? Egy működőképes párkapcsolatban pont az van, hogy mindent meg lehet beszélni. Igen, a pénzügyeket is.
És lehet azonnal más párt is keresni, ahogy te ajánlod, de én sosem értem meg azokat, akik az első probléma láttán félredobják a kapcsolataikat, amikor a kommunikáció baromi fontos elem. Egy egészséges kapcsolatban nem is értem, hogyan lehet olyat mondani, hogy a másiknak nincs beleszólása...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!