Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők melyik test tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok és hogy miért, pont azt választanátok. Válaszokat, előre is köszönöm.
1.
2.
3.
2015. nov. 12. 12:22
21/37 anonim válasza:
Az 1-es és a Dávid szobor nem kígyúrt. Mások vannak elhízva vagy valóban szétgyúrva.
22/37 anonim válasza:
Nézd meg az egyesnek a karját, hát kilóg a kezén az ér is brr...
Nézd meg a nyaka alatt azt a nem tudom mit, hogy kiáll az is, sőt még a mellkasán is kiállnak valamik, a derekánál is befelé mennek a vonalai, abszolút 0 hús nincs rajta, az se tetszik.
A Dávid-szobor sem az esetem.
23/37 anonim válasza:
Egyébként nem értem az ide írkáló nőket. Itt most az jön le, hogy nem jön be nekik az izmos férfitest. Valahogy én nem ezt tapasztalom. Meg a képeslapok amit küldenek egymásnak sem ezt mutatják. [link]
24/37 anonim válasza:
"abszolút 0 hús nincs rajta" Csak szólok, hogy a hús az izmot jelent.
25/37 anonim válasza:
Fehérjepor ennivaló por formában,mint a liszt.
26/37 anonim válasza:
27/37 anonim válasza:
Jó akkor hülyeséget írtam, a lényeg, hogy fognivaló nincs rajta. De nekem mindegy is amúgy, mindenkinek az tetszik ami, elég baj lenne, ha mindenki ugyanazért lenne oda.
28/37 anonim válasza:
én ffi vagyok, mióta gyúrok több nőnek kellek, szóval azért nem biztos, hogy a nőknek nem jön be az izmos test, csak nem mindnek, ez van, de én jobban érzem magam így tehát csinálom, nem más miatt, magam miatt...akinek nem tetszik hát istenem..
29/37 anonim válasza:
Ja, bocsánat, azt lehagytam, hogy az első képből a Builtfat tetszik nekem leginkább :-)
40N voltam
30/37 anonim válasza:
Első.Szép, napbarnított, sima a bőre, ha magas is a srác, akkor nagyon csini lehet!
A második az elég para!
Harmadik sem rossz, de nem muszáj hogy ennyire izmos legyen.
Kor:40.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!