Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leszbiknek mi a jó abban hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbiknek mi a jó abban hogy nem pasival csinálják a dolgokat?

Figyelt kérdés
Tök idegesítő ez a sok leszbi csaj mostanában, nem tudom mit élveznek abban, h nyalják egymást meg ujjazzák. Sztem ez tök undorító. Hogy tud 2 csaj egymáshoz vonzódni..számomra ez érthetetlen
2010. márc. 18. 21:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Te most a divat-leszbikről vagy az igazi leszbikről beszélsz?
2010. márc. 18. 21:15
 2/13 A kérdező kommentje:
mindkettőről..aki divatleszbi, az szánalmas..de aki meg igazi, az h tud így élni? a szex se lehet olyan jó
2010. márc. 18. 21:16
 3/13 anonim ***** válasza:
a műf@sz is egy megoldás:)
2010. márc. 18. 21:16
 4/13 anonim ***** válasza:
24%
utálom a b*zikat
2010. márc. 18. 21:17
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Háát.. A divat leszbik gondolom azért csinálják, mert ez sok pasinak bejön, vagy én nem tudom.. Sose értettem a divatot..

A normál leszbik pedig kívánják egymást, és ez okoz nekik örömöt. Nehéz megérteni, de ez biológia.. Egyszerűen így van kódolva. Hiába próbálja magának bemagyarázni, hogy ő is hetero, attól csak nyomorultul fogja magát érezni, és ugyanúgy a saját neméhez vonzódni.

2010. márc. 18. 21:19
 6/13 anonim ***** válasza:
52%
Puncidnak mindegy ki nyalja.. ;)
2010. márc. 18. 21:20
 7/13 A kérdező kommentje:
de egyáltalán hogy tudják megkívánni egymást?:S hogy tud egy csaj felizgulni olyanra akinek melle van meg olyan nemiszerve, mint neki..
2010. márc. 18. 21:23
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Homárok
2010. márc. 18. 21:31
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Azt még megértem hogyha egy lány biszex, csakúgy a kaland kedvéért. Nade a teljesen leszbikus, aki fiút még látni se akar, az már beteg.
2010. márc. 18. 22:11
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Beszarok. Talán az a jón ekik abban, hogy nem pasval vannak együtt, hogy ők a nőket találják vonzónak. Hihetetlen komoly logikai képességeket igényel, hogy ebbe bele tudj gondolni.

És igen, számodra azért érthetetlen, mert te heteroszexuális vagy. Neki meg az érthetetlen, hogy te hogy bírsz egy férfival együtt lenni. Mégsem csinálja itt a rinyát.

2010. márc. 18. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!