Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti a helyemben megharagudnátok, szóvá tennétek a dolgot? Szerintem ez unfair tőle.22L
Meg egyébként...
Bejössz a pasinak.
Nem mesélt rólad a barátnőjének.
Ott voltál a lakásán.
Hát ne haragudj, de ezen minden épeszű ember fennakad kicsit :D
Nem kell választania. Normális emberek nem választanak barát és barátnő között.
Az a baj tudjátok, hogy én tudom, milyen a srác, a lány meg nem... De ez nem az én dolgom, problémám.
Először is megkérdezném tőle, ha már annyira jóban vagyunk, nem ide írogatnék ki kérdést, hogy az igazamat hajthassam továbbra is a másik fél álláspontjának ismerete nélkül.
Másodszor is ha jól vettem ki, akkor te csak a sráccal vagy jóban, mégpedig rendkívül szoros, de nem testvéri, hanem olyan kapcsolatban, amiből egyszer valamikor ha egyikőtöknek sincsen párja akár valami párkapcsolatféle is lehet. Talán érdemes lenne a barátnője felé is nyitnod, mert ha annyira jóban vagy a barátoddal, mint a barátja, akkor örülnöd kellene a boldogságának, és osztoznod benne, ahelyett, hogy szidod a lányt, és továbbra is te szeretnél maradni a legfőbb bizalmasa. Szerintem abszolút megérthető, ha valakit zavar, ha a párjának olyan barátja van (pláne, ha ellenkező nemű), aki felé nem nyit, és nem akar vele olyan kapcsolatba kerülni, hogy fel se merüljön a féltékenység gyanúja.
(Olvastam egy másik kérdést, amiben a történés pontosan ugyanez volt, csak ha jól emlékszem pár adat a korral meg, a te barátoddal kapcsolatban nem ugyanez volt, és arra asszociáltam, hogy azt is te írtad ki. Ha nem, ne haragudj, de akkor is fedezd fel a rád vonatkozó részeket.)
Azért sunnyogott, mert a barátnője valószínűleg leordította a fejét vagy játszmázott vele, amikor ott talált nála. És mivel a pasi fél attól, hogy megint balhé lesz, inkább sunnyogott, mintsem végighallgassa megint.
Abban igazad van, hogy mindkét félnek kell személyes tér is egy normális kapcsolatban, de ezek szerint a pasi barátnője még nem tart itt. Elképzelhető, hogy birtokolni akarja a pasit, vagy valami miatt nem bízik benne, vagy ellenfelet lát benned. Ám kíváncsi lennék, ha megkérdeznéd mindkettőjüket, mit mondanának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!