Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem nem tudják az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem nem tudják az emberek mi a szerelem?

Figyelt kérdés
2015. okt. 23. 17:01
 1/10 anonim ***** válasza:

Attól függ te mit értesz alatta, hogyan éled meg. Sokaknak például inkább testiség, külsőség, másoknak ragaszkodás, lelki vonzódás.

Az már érdekesebb kérdés, hogy szerelem nélkül miért jön össze két ember... amikor úgy érzi az egyik, hogy "nem akadt jobb".

2015. okt. 23. 17:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért kedves #1, mert a szerelemnél pl-ul erősebb az összetartozas érzése.

S mig a szerelmet rózsaszin köd lengi körül, a szeretet is erősebb nála, mert a hibáival szereted.

"Bizol benne ...

Megőrzi titkodat.

Mert a barátod.

Mert a testvéred.

Mert a szülőd.

Ezért megosztod vele.

De nem mindet. Nem mindent.

Lehetnek titkaid, amiket elmondasz másoknak.

Néhányat. Nem mindet.

De egy napon érkezik valaki ...

Valaki, aki nem barátod, nem testvéred, nem szülőd. Sőt, még csak nem is szerelmed.

Valaki más.

Valaki több.

Mindennél és mindenkinél több.

Akiben feltétel nélkül megbizol.

Akinek nem csak néhányat mondasz el titkaidból.

Akire mindet rábizod.

Sőt a legnagyobb titkodat is: az életedet.

Feltételek nélkül, kételyek nélkül.

Ez több mint bizalom.

Ez a legszebb érzés.

Az összetartozás érzése."

2015. okt. 23. 17:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek. De azért szerintem nagyon jó dolog átélni azt, hogy két ember hiányzik egymásnak, és egy darabig kell az mindkettőnek, hogy rózsaszín legyen a világ... De aztán a szerelem idővel visszaszelidül azzá, amit írsz. Ez egy tudatos ragaszkodás a másikhoz.
2015. okt. 23. 17:25
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát én nem tudom mi az, mivel még sosem voltam szerelmes.

Csak ez a szám jut róla eszembe: https://www.youtube.com/watch?v=xhrBDcQq2DM

2015. okt. 23. 17:30
 5/10 anonim ***** válasza:
53%
Olyan nincs, hogy szerelem. A szerelem az ilyen utimate szó az értelmetlen cselekedetek igazoására mint vak bizalom - könyörgöm... mekkora baromság már vakon hinni bárkinek is.
2015. okt. 23. 18:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Rengetegen nem tudják. S sanos sokszor házas emberek sem.
2015. okt. 23. 18:41
 7/10 anonim ***** válasza:
#5-ös sz.rügy, hogy ilyen rossz tapasztalataid vannak!
2015. okt. 23. 18:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy a te értelmezésed a helyes? Kinek mi, ki milyen szinten képes megélni. Van aki a szexuális vonzalomtól soha nem képes feljebb rugaszkodni, aki egoista, az csak azt nézi, neki mire van szüksége és a másik meg tudja-e adni...kevés ember képes érett módon szeretni...de valahogy, valamiképpen gondolom mindenki átéli, megéli.Nincs egyedül üdvözítő formula.
2015. okt. 23. 19:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Sokan nem tudják,sokan tudják,csak hiába.Van,akinek csupán a felszín a fontos,van,aki mélyebb dolgokra vágyik.Nem vagyunk egyformák.
2015. okt. 23. 20:38
 10/10 anonim ***** válasza:
De tudjuk, rossz dolog.
2015. okt. 25. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!