Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet hozni ebbol valamit, vagy hagyjam?
Figyelt kérdés
1,5 honapja beszelgetunk neten, van hogy napokon at megszakitas nelkul. Barati alapon ismerkedunk, viszont arra szamitottam lesz szemelyes talalkozo. De nem is utalt meg ilyesmire, pedig kozel lakunk egymashoz. O egyebkent elmondta, hogy sosem erezteti a nokkel, hogy komolyabban erdeklodik, mert pont ettol a ridegsegtol vonzova valik... Igy most nem tudom eldonteni, hogy azert nem hiv el, mert esetleg erdeklem, vagy szimplan mert haverkent sem tekint ram? Viszint ha haver sem vagyok, miert beszelgetne velem ennyit?
22n, 30f
2015. nov. 4. 21:56
1/4 anonim válasza:
Szegezd neki a kérdést, hogy mi lenne, ha személyesen is találkoznátok. Ennyi. Aztán majd a reakcióiból leszűröd, hogy mi a helyzet.
2/4 anonim válasza:
Kérdezd meg, lenne-e kedve találkozóhoz. Persze baráti alapon. :-)
3/4 A kérdező kommentje:
Sok kozos van bennunk, az egyik a sport. Anno mondta, hogy ha lesz kedvem menjek majd el vele. Nehany npja kerdeztem hogy sort keritunk e ra, es azt mondta majd ha jobb ido lesz, mert most nem alkalmas. Egyeblent nem nagyon mernem indok nellul elhivni mert felek hogy elutasit...
2015. nov. 4. 22:07
4/4 Költőnő? válasza:
hívd el te
így legalább megtudod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!