Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexfüggőség? Hogy hagyjam abba?
Figyelt kérdés
Szexkapcsolatban vagyok egy pasival, azt tudni kell, hogy bár csak szex van közöttünk én más pasival nem szexelek csak vele. Nagyon jó vele, sőt eddig vele a legjobb. :O
Még akit szerettem azzal sem volt ilyen jó. :O
Számomra is furcsa, hogy érzelemmentes szex a legjobb nekem. :O Atyaúristen. Abbakarom hagyni vele de egyszerűen sose bírok nemetmondani neki. Hogyan legyek erős és mondjak ellent neki?
Valakivel volt már hasonló?
L/21
2015. okt. 23. 14:59
1/7 anonim válasza:
Szexelj velem, és ha jó lesz majd nem vele akarsz majd szexelni.
3/7 anonim válasza:
Ha ez mindkettőtöknek jó és senkit sem zavartok vele, akkor miért "kell" ellentmondani neki?
5/7 anonim válasza:
Sehogy ne hagyd abba. Csináld csak ameddig jól esik.
6/7 A kérdező kommentje:
húh de félek hogy egyszer bajlesz belőle
megszakításossal (védekezünk bár ezt nem lehet védekezésnek nevezni)
és vele aztán nem haverkodom tényleg csak szex van, mostmár abbaakarom hagyni tényleg cska nemtudok nemet mondani :S
2015. okt. 23. 15:38
7/7 anonim válasza:
Ha abba akarod hagyni, akkor ne r"banckodj, hagyd abba. Ha meg csinálni akarok, csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!