Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy mindenki megtalálja az életében élete párját, akivel boldogan leéli az életét?
Apukám azt mondta, hogy minden ember megtalálja az életében a párját, akivel aztán családot alapít, nincs olyan ember, aki pártalanúl élne. Általában a bolondok a bolondokkal, az okosak az okosokkal, a szépek a szépekkel, a csúnyák a csúnyákkal és így tovább...
Én is megtalálom majd életem lányát, akivel boldogan leélem az életemet majd ?
20F
Ez aranyos...
Reménykedj, hogy a te esetedben igaz legyen...
"a bolondok a bolondokkal, az okosak az okosokkal" - ez így van. Hasonló hasonlót vonz.
Mindenki megtalálhatja. A lehetőség adott. Szerintem az kevés, hogy vkivel családot alapít és együtt élnek. Ettől még nem biztos, hogy a kapcsolat jól működik. A kulcs a boldogság. Olyat találni, aki mellett az lehetsz, aki vagy, egyik sem akarja alapjaiban megváltoztatni és a saját képére formálni a másikat. Mindkét félnek bele kell tenni a kapcsolatba mindent, amit tud vagy szeretne. Ha ez egyoldalú, akkor nem fog működni.
Mindenki megtalálja. Kérdés, hogy elég tudatos-e arra, hogy ezt észrevegye, és elég tudatos-e arra, hogy azt is észrevegye, hogy pillanatnyilag éppen nem az van mellette, akinek lenni kéne. De szerintem a sorsszerű nagy találkozások elkerülhetetlenek. Olykor véletlennek tűnik, de nem az.
A lehetőség mindenkinek adott. Igen, mindenkinek!
Az viszont más kérdés, hogy él-e a lehetőséggel. Egy csomó tényezőn el lehet csúszni, például:
1. Ha bemeséled magadnak, hogy neked nem lesz párod, ezért, vagy azért, akkor ez önbeteljesítő jóslat lesz, és tényleg nem lesz.
2. Ha beéred az első szembejövővel, és nem hozzád illő partnert választasz, akkor lesz ugyan kapcsolatod, de közel sem boldog.
3. Ha néhány csalódás után feladod, és félni kezdesz a kudarctól, akkor egyedül maradsz.
Gondold végig: ha elmész vásárolni, akkor is RAJTAD múlik, hogy veszel-e valamit, és ha igen, akkor mit, nem pedig a kínálaton. Kínálat mindig van, kérdés, hogy ki tudod-e választani a sok termék közül azt, amire szükséged van, és elégedett leszel-e vele.
Önismeret és emberismeret kérdése, hogy ki milyen társat talál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!