Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a viselkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a viselkedés felszines vagy csak en látom igy?

Figyelt kérdés
nemrég ota van baratnom, visszahallottam, hogy ot nagyon zavarja az,hogy nekunk modernebb meg ujabb és szebb lakasunk van, 3x dragabb autonk.szoval ugy látja hogy mindenben tobb vagyok nála. ugy gondolja, hogy nem passzol hozzám az elobb felsoroltak miatt. még nem volt komolyabb kapcslatom ezért nem igazan tudom, hogy ez normális vagy ennyire maximalista. egyébként nagyon kedves csaj, szinte rogton beleszerettem.

2015. nov. 1. 23:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem felszínes viselkedés ez, inkább kisebbrendűségi érzés van benne, fél, hogy mivel ti jobban álltok anyagilag, ő sokkal kevebb(et ér).
2015. nov. 1. 23:36
 2/5 opened paradise ***** válasza:
Mondd ezt el neki is. Éreztesd vele.
2015. nov. 1. 23:37
 3/5 anonim ***** válasza:
15%
szegény még nem tudja, hogy a punájával kompenzál mindent, a férfiaknak arra van szüksége
2015. nov. 2. 03:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is az elsőnek van igaza. A maximalistaságnak ehhez semmi köze nincsen.
2015. nov. 3. 23:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem felszínes, az azért a legtöbb embert zavarná valamennyire.

A baj inkább az, hogy "visszahallod" - nem neked mondja.

2015. nov. 4. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!