Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet esélyem a nőknél ha "jófiú" vagyok?
Eddig mindenki elutasított, csak az a nő nem aki alig tetszik valakinek és neki már mind1 hogy ki, csak férfi legyen.
Melyik korosztály az amelyik nem azt nézi hogy rosszfiú legyen a csávó?
Eddig 19-22 éveseknél próbálkoztam
Nem azért nem áll le senki veled, mert jófiú vagy, hanem azért, mert valószínűleg önbizalomhiányos, határozatlan, félenk pasi vagy..
Azt lenne jó megérteni, hogy nem "jófiúk" meg "rosszfiúk" vannak társkeresés terén, hanem magabiztosak, és teszetoszák.
Azoknak a pasiknak majdnem mindig van barátnőjük, akik amellett, hogy "jófiúk" még magabiztosak is.
Könyörgöm felejtsük már el azt a rosszfiú-jófiú agymosást...
Az első két hozzászólás között bár van némi eltérés, mégis kb a kettő együtt adja ki a valóságot, ezt a tapasztalatom és meglátásom.
A 11-es meg mindent írt, csak a lényeget sem, mitől nyernek a rosszfiúk:
ponthogy nem a feltűnő negatívumok miatt (pl az agresszió nyilván feltűnő)...
...hanem a simulékony, sunyi, alattomos, csalafinta, lehengerlő, álszent, trükkös
k. Öcsögösködésük miatt kellenek a nőknek a rosszfiúk
(a 11-est is esélyesen már többször ágyba vitték így, gyanítom, bár sok nő annyira vak, h sose jön rá, hogy rosszfiú volt akit jónak hitt),
aztán ha megvolt a csaj, odébbállnak... vagy ameddig tudják szemfényveszteni a nőt (hogy ő az "egyetlenük") a rosszfiúk, addig a csajjal vannak (meg esetleg még egyidejleg három másikkal).
Ezen felül a nőket vonzza a tikokzatosság... egy darabig! A nők előbb-utóbbi elvesztik lelkesedésüket ugyanazon férfi iránt.
Ennek alapvetően két oka szokott lenni:
- vagy azért, mert titokzatos a pasi, és ez bár sokáig vonzó számukra, de egy idő után elegük lesz, h nem elégülhet ki a női kíváncsiságuk,
- vagy azért, mert rögtön feltárta magát -érzelmi világát, adatait, stb- a pasi, és ez eleinte, rövid ideig érdekes lehet a nőnek, de hamar beleún, mert hiányzik a titokzatosság.
Női logika: Ha X, azért ún rá, ha fordított a helyzet, akkor meg azért.
Konklúzió: a nő mindig elégedetlen.
Hozzáteszem: NEM CSAK A ROSSZFIÚK nyerők! Én sose voltam rosszfiúk, mégis tudok hóditani.
Ennek sok oka van, itt most nem fejtem ki, de az egyik alappillér, hogy nem kell annyira görcsölni, csak ismerkedni határozottan, és spontán, valamint adni önmagát az embernek - előbb-utóbb lesz, akivel van passzolás.
(Amúgy is mindig önmagam adtam; bár fiatal fiúként anno félénk voltam, az volt a baj, na meg akkoriban görcsös is. A kedves kérdezővel is ez a gond. láthatólag.)
Attól függetlenül, hogy a nő mindig elégedetlen egy idő után, mégis, valahogy el lehet varázsolni akár még X év múlva is, csak hát fura szerzet a legtöbb nő, hogy ők állandóan illúzióra vágynak.
Én nem "hülyítve" varázsolom el a nőt, hanem kimutatom érzelmeimet, ennyi a lényege. Bár ebbe is kell némi "szűrő"... Ebben semmi trükközés nincs. Azonban mégis illúzióra vágynak a nők, sajnos, mivel teljesen spontánnak se lehet lenni, hanem folyton produkciót, akciót vár a nő (ezt úgy értem: valamit mindig elvár, h csináljunk, vagy éppen gyengéd simogatást, vagy vad szexet, mikor mit).
Na, ennyiből picit megerőltető még nekem is... :S
De máskülönben nem kell trükközni, nem is szoktam, csak adom magam, spontán.
Szóval a nők állandóan illúzióra vágynak, ezért tisztességes módon nehezebb egy picit ébren tartani az érdeklődésüket felénk, fárfiak felé, de megoldható (élettapasztalat, hogyan).
Sajnos a hatásvadász, hazug rosszfiúk MÉG INKÁBB könnyen elcsábítják őket, de én nem vagyok hajlandó sosem rosszfiúnak lenni, és ez teljesen jó nekem, mert így is hóditok.
(A rosszfiúság a könnyebb, de felszínes út.)
A nők tehát az illúziót szeretik.
Mi pasik a valóságot szeretjük inkább. De hát kinek a pap... :)
Előző:
na ez az! A "pua" egy baromság, legalábbis erőlteteett, tele fél igazságokkal. Beleolvastam részleteibe egyik héten, pár éve, hogy lássam: mivel hülyítik a népet.
Én is határozott fellépésről beszéltem, és NEM megjátszásról!
A szóban forgó rosszfiúkra jellemző a színjáték! (Vagy az agresszió.)
A 15-ös voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!