Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Vajon lesz nála esélyem?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, akinek azt hiszem tetszem,mert gyakran néz, rámmosolyog, külön köszön nekem, stb.
Viszont van barátnője :(
Nem vagyok az a típus aki az ilyesmit figyelmen kívül hagyná, de még ha olyan is lennék, látom hogy ő nem olyan.
De sajnos nagyon tetszik. Mit tehetnék azon kívül, hogy megvárom hogy szakítsanak?
Úgy értem, mi van ha nembis tetszem neki, vagy ha nem szakítanak addig, amíg mi valamilyen kapcsolatban állunk egymással?
Srácok, ilyenkor érdekelhet komolyabban másik lány, vagy csak nézitek mert kedvesnek, aranyosnak, szépnek találjátok és ennyi?
2015. szept. 9. 14:32
1/1 anonim válasza:
Én nem folynék bele,3.-nak lenni nem jó.Lehet,2 vasat akar tartani a tűzben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!