Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon lenne nála esélyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon lenne nála esélyem?

Figyelt kérdés

Egyetemen van egy fiú, aki 2 évvel idősebb nálam és már az első naptól kezdve tetszik nekem. De nekem nincs valami sok önbizalmam, emiatt mindig is elkerültem inkább, ő viszont sok lánnyal van jóban. Viszont az utóbbi időben kicsit "közelebb" kerültünk egymáshoz, olyan értelemben, hogy már velem is beszél néha. Meg volt, hogy rámírt facebookon, de csak valami sulis dolog miatt, de azért jól elbeszélgettünk. Én nem hiszem, hogy lenne nála esélyem, mert szerintem ő sokkal jobb pasi, mint amilyen csaj én vagyok, és félek a beégéstől. Viszont néha mégis vannak olyan jelek, amik mintha arra utalnának, hogy bejönnék neki, de mégsem merem elhinni. Viszont egy haverom szerint simán lenne nála esélyem, de én nyuszi vagyok, és azt sem tudom, hogyan kéne felé közelednem. Amúgy nem nézek ki rosszul, de hozzá képest mégsem tartom magam elég jónak.

Nektek mi a véleményetek erről? 21/L

2013. jún. 13. 17:45
 1/3 anonim ***** válasza:
több beszélgetés találkozgatni meg minden :) hajrá :) ne félj :)
2013. jún. 13. 17:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, rajta leszek az ügyön :)
2013. jún. 13. 17:55
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem lehet nála esélyed, csak ne azt éreztesd vele, hogy ő most mennyire jobb pasi, hanem "egyenlőként" beszélgess vele, meg szerintem te is ráírhatsz nyugodtan, és a beszélgetésből úgy is megtudod, hogy van-e esélyed. 20/L
2013. jún. 13. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!