Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülnétek ilyen feltételek mellett?
Közölte hogy ha szétmennénk akkor én csak egyedül léphetek ki a kapcsolatból mert a gyereket ott kell hagynom neki.
Más szavakkal ha tönkremegy a kapcsolatunk valamien ok miatt a kisbabát/gyereket ott kell hagynom neki. Lehet soha nem is láttom újra a saját gyerekem..:(
Jogász a végzettsége, igy képes kijátszani a törvényeket.
Ti szülnétek ilyen feltétellel?
így ezért az egészért
hagynám ott a francba ezt a érzés nélküli valamit
szinte mindig a nőnek ítélik...
ami hülyeség
de ha már így kezdni..ehh..nem nem szülnék.
eleve azt feltételezi hogy szétmentek. temeg nyilván szeretnéd a kölköt,ugyhogy látni akarnád..
Nem
Sőt valőszínüleg a kapcsolatból is továbblépnék..
Egy esetlegesen megtörténhető dolog miatt már most fenyegetőzik.. Amiről esetleg ő is tehetne..
És nem kezel egyenrangúként, sőt elnyom, vagy el szeretne nyomni.. És érzelmileg előre zsarol, egy meg nem történt eseménnyel kapcsolatban..
Az ilyen érzelmi nyomorék menjen a pi..ába.. Már bocs..
Én nem hiszem, hogy az ilyen ember engem szeretne..
Törvényt kijátszani ilyen szinten nem lehet, maximum le tud fizetni valakit... Ha ő jogász, akkor megfefeő körökben mozogsz, hogy neked is megfelelő ügyvéded legyen.. De tényleg ezt akarod? Így élni, ilyen környezetben nevelni gyereket?
Vagy inkább lemondanál a családról? Megéri ezért a férfiért?
Gondolkozz, és beszéljetek róla, mert azért el tudom képzelni, hogy első felindulásában mindta, meg a saját bizonytalanságában, hogy mi lenne ha te elhagynád, és emiatt fenyegetőzik be, mert nem elég magabiztos..
Hü..lye viselkedés, de az emberek szoktak ilyet..
Érzelmileg zsarol. Feltételezi, hogy szétmentek.
Ha már terhes vagyok, Dobnám a pasit és megszülném a gyereket, akit általában az anyának ítélnek, ennyire kijátszani nem tudja a törvényeket, ha meg úgy látszik csak elkottyantod, hogy miért lépnél le, érzelmileg zsarolt, fenyegetőzött és meg van oldva. Ha még nem vagyok terhes, akkor fognám magam és lelépnék minél hamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!