Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyenjogúság? Hogy is van ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyenjogúság? Hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Ha egy férfi megüt egy nőt, legtöbben arra gondolnak, hogy egy barom állat az illető, fordított esetben, ha a nő pofoz fel egy férfit, akkor meg biztos megérdemelte a tag, szintén ő volt a barom állat.

Ne értsetek félre !

2010. márc. 18. 00:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

egyenjodúság sok területen nincs. ez is egy példa. az is egy példa hogy ha egy csaj sok férfival fekszik össze akkor r*ngyó, ha egy pasi fekszik össze sok nővel akkor menő.

ugyanez van az ütéssel is, csak igaz ami igaz, egy nőnek kevesebb ereje van, ha megüt egy férfit, mint fordítva, kivéve ha a nő elég erősen kisportolt, de ha a férfinak van elég ereje egyszerűen le tudja fogni a kezét és így üsse meg... azt valahogy nehezebben tudom elképzelni, hogy egy nő elkapja egy férfi kezét és az ezért nem tudja megütni

2010. márc. 18. 06:19
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Vajon a válásoknál van egyenjogúság?Miért csak az anyának ítélik a gyereket? Ez súlyosabb dolog,mint egy pofon.Ha egy ember megüt egy másikat,az elég rossz bizonyítványt állít ki magáról.
2010. márc. 18. 07:04
 13/18 anonim ***** válasza:
21%

Ami azt illeti...A nők egyéb szempontokból tekintve le vannak nézve. Pl. Egy férfi és egy nő ugyanabban a munkakörben dolgozik, a férfi jobban megvan becsülve és esetleg még nagyobb fizetést is kap, mint egy nő.És nem csak ez az 1 dolog van.

Egy férfi igazán kibírhat egy pofont, Hogyha már tényleg férfi.. Nekem is volt olyan, hogy egy fiú (osztálytársam) a nyakamtól fogva felnyomott a falra..Igazán jól esett.

2010. márc. 18. 07:41
 14/18 anonim ***** válasza:
78%

úriember nem üt meg nőt, hacsak nem tör az életére. az érem másik oldala viszont az,, hogy úrinő meg ezzel nem l vissza...aki a férfiak lovagiasságának biztos fedezékéből provokál, az egy hülye p*cs@ és megérdemli.

28/N

2010. márc. 18. 09:18
 15/18 Szesze ***** válasza:
100%

Egy igazi férfi soha nem üt meg nőt, viszont ha egy nő meg üt egy férfit az legalább olyan szomorú mint fordítva.

Egy nő ha megüt egy férfit, akkor az biztos, hogy okkal tette. Vannak helyzetek, ahol azt mondom , hogy megérdemelte. De viszont ha egy nő pofozkodik az nem vet jó fényt rá. Ha egy nőnek van egy kicsi büszkesége, ha egy férfi úgy viselkedik, hogy megérdemelné, hogy megüsse, akkor szépen sarkon fordul és otthagyja.

Az erőszak nem vezet sehova.

2010. márc. 18. 09:28
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Aki férfi létére megüt egy nőt..., az szégyellje magát!Akármennyire idegesítő,kekeckedő,szégyenbe mártó,dolgokat művel a férfival vagy a családdal,a bicska ne nyíljon ki a zsebben!Ha egy nő kikel magából annak mindig van férfi oldalon előzménye.Sokféle nő van,de mindegyik szereti ha szívből szeretik.Mikor úgy érzik hogy ezen csorba esik valami miatt,sokuk kiakad,mert nem akarnak bizonytalanságot,félelmet,féltést,csalódást hordozni magukban,és magyarázatot kérnek.Ha nem kapnak választ ugyanúgy elszakadhat a cérna mint egy férfinél,azzal a különbséggel hogy Ők nők,akiktől az eredendő gyengédséget,szépséget várjuk el,nem az agressziót.Csak nagyon szélsőséges esetben emelnék kezet egy nőre!Ha érzem hogy szeret elnézem a kitöréseit mert én okoztam vagy egy félreértés!Magamból és az én kapcsolatomból indultam ki,nálunk ezen a téren,ez így működik!(185 cm 108 kg férfi vs. 163cm 61 kg nő;ha tettleg valaha bántanám leköpném magam mint gyáva férget!)Az egyenjogúság meg egészen másról szól,nem is értem miért kevered a szezont,a fazonnal!?F 36
2010. márc. 18. 11:19
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

utolsónak sok mindenben igaza van, de mi nők azért nem vagyunk mindannyian feltétlenül hisztis p*cs@k, akik kitörésekkel próbálnak érvényt szerezni az akaratuknak :) persze az ilyeneknek jót tett volna egy pofon anno az ANYJUKTÓL, vagy egy hideg zuhany szintén tőle. a férje hiába is pofozná, meg nem is illik. az ilyet én mondjuk elhagynám, ha férfi lennék, meg nem ütném, mert aki nőt megüt, az a saját férfiatlanságát igazolja.

28/N

2010. márc. 18. 11:30
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén?

Sajnos vannak olyan nők, akiknek kijárna a tasli!

Nekem van/volt az osztályomban pár csajszi, akiknek ha kedvük támad akkor felpofoztak! Mert nekik ez vicces volt. Persze én meg maradjak kussba, mert milyen férfi vagyok már, aki megüt egy nőt.

Sajnos most is van egy olyan osztálytársam, akinek ha valamiért szólok (pl. ne rugdossa a lábamat, vagy tolja hátrébb a padot, mert nem férek el), akkor nyafog, vagy ha közelébe vagyok akkor lekever egyet... Na egyszer mondtam neki, hogy lekeverek neki egyet... és én lettem leszidva... pfff...

2010. márc. 18. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!