Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi magas ember, főleg lányok, honnét jöttek, hol vannak az alacsonyabbak?
Figyelt kérdés
28 éves vagyok, 173 cm, nem törpe, de mégis úgy érzem magam mint Gulliver Brobdingnagban...
Elég sok 180-185 cm magas lányt látok, gyakran 210 cm körüli pasikkal. Most én mentem össze vagy mi történt mert néha már annak is örülök, ha egy utcán szembe jövő lány velem egymagas (hozzáteszem lapos cipőben)...
2015. okt. 27. 19:43
31/33 anonim válasza:
És még engem tartasz őrültnek? :D
32/33 anonim válasza:
Én 156 cm magas vagyok 36-os lábmérettel, pedig nagyon szeretem a spenótot. Én szeretek ilyen alacsony lenni, valószínűleg tériszonyom lenne, ha 180 cm-s lennék XD Ráadásul én azt szeretem, ha egy pasi magasabb nálam, és hát nem nehéz, ilyen pasit találni :D
33/33 anonim válasza:
Én 169 vagyok 14/L
És hú de rühellem. Olyan 160 akarok lenni, de hát erről már lekéstem :/
Én örülök hogy egyáltalán vannak tőlem magasabbak az osztályban, és így nem kell a tornasor legelején állnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!