Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi magas ember,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi magas ember, főleg lányok, honnét jöttek, hol vannak az alacsonyabbak?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok, 173 cm, nem törpe, de mégis úgy érzem magam mint Gulliver Brobdingnagban...

Elég sok 180-185 cm magas lányt látok, gyakran 210 cm körüli pasikkal. Most én mentem össze vagy mi történt mert néha már annak is örülök, ha egy utcán szembe jövő lány velem egymagas (hozzáteszem lapos cipőben)...

2015. okt. 27. 19:43
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
50%

A spenót nem nyert, anyukám szereti és 149cm-nél megállt a növésben. :-)

Kérdező, én sokféle magasságú embert ismerek, és látok az utcákon, az, hogy mit hozunk magunkkal, lutri. Ismerek magas pasit, akinek mindkét szülője picike, ismerek pasit, akinek átlagos magasságúak a szülei, ő koraszülött volt, és nagyon magasra nőtt felnőtt korára (még csak azt sem lehet mondani, hogy sportolt, mert egy lusta dög). Anyám túlnőtte az anyját, én nőként anyámat, nagymamám majdnem egy fejjel alacsonyabb, mint én, öcsém meg apánkat nőtte túl. Egy kolléganőm felnőtt huszonéves fia viszont alig magasabb az anyjánál.

2015. okt. 27. 21:08
 22/33 anonim ***** válasza:
47%
Én 164 cm-es nő vagyok, a magasságomat tekintve. Gyakran érzem magam alacsonynak, magassarkúban kicsit jobb a helyzet, de azt meg nem szeretem hordani. Az átlagos magasság szerintem fokozatosan növekszik, és is rengetek hórihorgas fiatal lányt látok. Mondjuk olyan magas sem szívesen lennék.
2015. okt. 27. 21:25
 23/33 anonim ***** válasza:
65%

Nem tudsz a magassagodon novi hormonnal se valtoztatni ha elmultal 18-20, mert a csontvegek lezarodnak. Mar igy maradsz. Torodj bele.

Engem se zavar, hogy 171 vagyok, mert igy is tetszek sokaknak.

2015. okt. 27. 22:03
 24/33 anonim ***** válasza:
77%

Kár, pedig szeretem a spentóra fogni (amúgy tudom, hogy semmi köze hozzá :D)

(#9)

2015. okt. 27. 22:12
 25/33 anonim ***** válasza:
152 centi vagyok 25 éves nőként, úgyhogy nálam mindenki magasabb. Viszont olyan kirívóan magad nőket vagy férfiakat ritkán látni, sőt a legtöbb női ismerősöm 160-167cm között van :)
2015. okt. 27. 23:44
 26/33 anonim ***** válasza:
48%
23: Nekem is tetszel! :)
2015. okt. 28. 01:40
 27/33 anonim ***** válasza:
24: Én is imádom, és 160 cm vagyok.:)
2015. okt. 28. 01:51
 28/33 anonim ***** válasza:
Ezek a lányok a Plútó nevű bolygóról jöttek, azért hogy a 173cm magas fiúk életét megkeserítsék
2015. okt. 28. 09:37
 29/33 anonim ***** válasza:
Te miféle szerelemkirály vagy, ha az ismerkedést nem bemutatkozással kezded, pláne, hogy közben a nevemet akarod tudni? Hhe? Már nem tetszel!
2015. okt. 28. 23:14
 30/33 anonim ***** válasza:
Figyu! 50-60 évvel ezelőtt egy 3 kilós baba már óriás bébinek számított. 30 évvel ezelőtt a 4 kiló fölötti volt az esemény. Manapság az 5 kilós babára sem csodálkoznak az emberek. Vagyis, igen, növünk. :)
2015. okt. 29. 11:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!