Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok, mit tegyek, hogy elfelejtsem?
Két éve... Tavaly azért nem léptem, mert még áá gólya vagyok így is úgyis elutasítana.. Most meg már azért nem lépek, mert már észre se vesz!
Tovább akarok lépni rajta, de persze a szívem nem engedi...
Mit csináljak??
Bírom a kritikát, de azért választ is adjatok! Köszi
Szerintem ha úgy elég jól elakarod felejteni akkor csak egy másik emberrel tudod..:S(nem tudom lány vagy vagy fiú:D)
Bármit mondanak ha megkeres utána vagy valami emlékeztet rá,megint minden keződik előről..:)
Szerintem tényleg csak egy másik emberrel tudod..
Van benne valami, de annyira nem vonz másik férfi.. Nekem ő a nap, az este, az alvás, az életem. (most)
Lehetetlen próbálkozás. Azért nem vesz észre, mert az én jó akaróimmal van a legjobb barátságba, amikor ugyan úgy kibeszélik és kétszínűek vele, mint anno velem voltak! Bármennyire is bejöhetnék neki, a haverok fontosabbak és ők rögtön tudnák a módját annak, hogy megutáljon! És én az életbe velük még egyszer konfliktusba kerülni nem fogok!
Akkor az idő majd segít.. 2 év múlva úgyse látom soha többé.. :(
De kell lennie valami megoldásnak.
Baszus a szívem szakad meg az ilyeneken... :(
Én szitum is hasonló csak csöppet gázocska... :S sajnos
Nagyon de nagyon szeretek valakit már egy jó ideje de közbe tudom hogy Ő sose lehet az enyém...s nekem sajnos ez nem sikerül...(lehet mert gyöksi vagyok azért) de összejövök mással de akkor se tudom azt a másikat elfelejteni...:S
Nagyon rossz ez... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!