Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg egy szemét k**va lennék?
Egy kérdés kapcsán elkezdtünk itt gyakorin beszélgetni egy sráccal, egész normális volt, mígnem előjött azzal, hogy személyesen is szeretne találkozni. Én mondtam, hogy most különböző okok miatt sem szeretnék ismerkedni (neki elmagyaráztam, hogy most miért nem), és azt mondta, hogy semmi baj, de ugye azért még a beszélgetést folytatjuk, sőt képet is küldött magáról, pedig én mondtam, hogy felesleges, mert nem akarok most semmi többet. És mikor már harmadjára írtam ezt le neki, talán mintha fölfogta volna, és elhordott minden k**vának, hogy biztos azért nem kell nekem, mert nincs kigyúrva, meg nincs menő autója, hogy én is olyan vagyok, mint a többi r**anc, stb. Aztán meg jött az önsajnáltatás, hogy ő soha senkinek nem fog kelleni, csakmert ronda, és vékony, és azt sem tudja minek él, stb. Na és itt lett elegem, és letiltottam.
Na, szerintetek tényleg én voltam a bunkó p**csa?? Vagy csak ez a srác volt kicsit zakkant?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!