Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudnátok fogadni, ha a párotoknak alvászavara lenne?
Lassan 1,5 éve küzdök alvászavarral 1 éve járok a párommal.
Szerencsére annyira nem durva, ha egedül vagyok nagyon felületesen alszok, és csak akkor ha szól a Simpson család. Ilyenkor, ha vége a résznek (20 perc) felriadok és újraindítom.
Ha a párom mellettem van és hozzám ér, akkor csak 2-3 alkalommal riadok fel, így olyankor kipihentebb vagyok.
Most, hogy egy hete nem láttam már elég fáradt vagyok és egyre jobban megvisel a pihenés hiánya. Feszült vagyok tőle, szinte mindenen majdnem elsírom magam és fáj a szemem, ha pislantok.
Próbáltam erről írni a barátomnak, aki csak leszidott, hogy nem így megy, beképzelem, hogy nem tudok aludni.
Járok pszichiáterhez, aki adott az alváshoz hanganyagot, de az se segített, csak a vonaton tudtam vele aludni (a zakatolás és a hanganyag teljesen kiütött).
Én évek óta küzdök ezzel, csak annyi a különbség, hogy én tv mellett SEM tudok elaludni...Ha lefekszem mondjuk 10-kor, 1kor még a sötét plafont bámulom. Ha el is alszom, a legkisebb mozdulatra (párom fordul pl) azonnal felébredek. Sőt ha monoton zajt hallok (pl a párom horkol) úgy felspanolom magam, hogy akkor aztán vége az alvás-próbálkozásnak és kimegyek éjjel cigizni.
Próbáltam azt, hogy lefárasztom magam (20-30 km biciklizés) de nem vált be, volt idő amikor hajnali 4kor keltem (muszájból) még akkor sem tudtam éjjel elaludni...
Én is ugyan olyan frusztrált, feszült és ingerlékeny vagyok. Már a magneb6 sem használ.
Viszont most elkezdtem szedni lefekvés előtt 2 szem valeriana relax-ot és úgy tűnik, hogy használ. Jó, persze nem azonnal alszok el, de nem is kell 3-4 óra hozzá. Próbáld ki, természetes alapanyagokból van.
25N
Ó, hát be kell kapcsolni az ismétlést a videón, jobb klikk a youtube videóra és bekapcsolni az ismétlést. Kész megy egész éjjel reklám nélkül.
Tudom nagyon régi kérdés lehet akkor még nem is volt ez a funkció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!