Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudnátok fogadni, ha a párotoknak alvászavara lenne?
Lassan 1,5 éve küzdök alvászavarral 1 éve járok a párommal.
Szerencsére annyira nem durva, ha egedül vagyok nagyon felületesen alszok, és csak akkor ha szól a Simpson család. Ilyenkor, ha vége a résznek (20 perc) felriadok és újraindítom.
Ha a párom mellettem van és hozzám ér, akkor csak 2-3 alkalommal riadok fel, így olyankor kipihentebb vagyok.
Most, hogy egy hete nem láttam már elég fáradt vagyok és egyre jobban megvisel a pihenés hiánya. Feszült vagyok tőle, szinte mindenen majdnem elsírom magam és fáj a szemem, ha pislantok.
Próbáltam erről írni a barátomnak, aki csak leszidott, hogy nem így megy, beképzelem, hogy nem tudok aludni.
Járok pszichiáterhez, aki adott az alváshoz hanganyagot, de az se segített, csak a vonaton tudtam vele aludni (a zakatolás és a hanganyag teljesen kiütött).
Fogalmam sincs, próbáltam meditációs zenéket, komolyzenét, filmeket.
Csak a Simpson család és a South Park.
Mert ez nem így megy, mindegyik végén ugyanúgy felkelek illetve jobban megnyugtat, ha ugyanaz megy éjjel.
Ohh sajnálom, neked is jobbulást.
elfogadni? -talán
veled egy szobában aludni? -soha
nekem csend és sötétség kell az alváshoz
és nincs az a nő a világon akiéért lemondanék a kipihentségemről hosszútávon
El tudnám fogadni persze. Én is mindig bekapcsolva hagyom a tv-t elalváskor, bár beállítom, hogy 1 óra múlva kapcsoljon ki. De nálam alapból egész este zörög a szomszéd, trappol, szóval majdnem olyan, mint egy vonat, bár engem pont ez idegesít fel.
Lehet azért nem tudsz elaludni, mert már alapból lefekvéskor ezen görcsölsz, hogy nem fogsz tudni pihenni. Ez olyan, mint mikor vasárnap este időben el akarok aludni, hogy reggelre kipihenjem magam, persze ilyenkor hajnalig nézem a plafont, mert nem tudok elaludni, mert egyfolytában az jár a fejemben, hogy másnap munka. Szerintem ezen a félelmeden kéne változtatnod, hogy ne görcsölj ennyire, és idővel talán jobb lenne.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!