Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk akik jogra járnak vagy jártak! Lehet azzal csajozni hogy jogra jársz? Lányok szerintetek szexi ha egy jogász rádhajt?
Amelyik csaj erre hajt az a szememben nem er semmit, en kamuzok is most mar a vegzettsegemrol rosszabb iranyba, mert most mar kicsit ettol is tartok, h ezert lesz velem a csaj mert jo a vegzettsegem.
Az meg akkora hulyeseg amit 1. irt, egy csomoan csak a dugasra hajtanak, szakmunkas, orvos, jogasz, emberfuggo.
En 4. eves joghallgato vagyok. Ha az ugyvedi palyat valasztod, akkor javaslom, hogy felejtsd el a csajozast meg a csaladalapitast, ugysem lesz ra idod egyetem utan.
Annyibol vonzo szamomra a jogasz vagy orvos, hogy biztosan intelligens es kepes kuzdeni, vagyis kitarto, mert azert ezt az 5 evet nem lehet lablogatassal es buta emberkent vegigcsinalni. Ehhez jon meg a hatarozottsag, amire egy jogasznak mindenkeppen szuksege van, es ez bizony szamomra egy vonzo, ferfias tulajdonsag. De mindez sok mas teruletre is igaz lehet, nem a jogaszokat vagy az orvosokat akarom kiemelni, csupan en benne vagyok, igy ezt latom.
Ha kerdesed van a jogi egyetemmel kapcsolatban, nyugodtan irj ram, Kerdezo! :)
L
Kedves kollega(?)!
Felhivom a figyelmed arra, hogy az elso mondatom vegen szerepel meg az is, hogy "az egyetem utan". Vagyis nem az egyetemi evekre gondoltam. Igy mar ertheto? ;)
L
másodéves joghalgato fiú vagyok
a válasz a kérdésre: szerintem lehet de inkább fiatalok csajok körében bár ugye ehhez a szakhoz kell egy jó beszélő szóval ha így nézzük nem rossz :) de tényleg ne ez alapján válassz szakot
amúgy szerintem bőven van lehetőség mást csinálni de inkább szorgalmi időszakban vizsgaidőszak elég para
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!