Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől szexi egy 30-as nő?
Milyen viselkedés és kinézet kell ahhoz, hogy egy nőről azt gondolják, hogy szexi?
Előfordulhat, hogy a viselkedése többet dob az egészen, mint az hogy hogyan néz ki?
nekem volt osztálytársam anyja 50+ de jobban néz ki mint a mostani 30-asok átlaga...elég fiatalos nőszemély...persze nekem szexuálisan tabu, de maga a kisugárzása minden téren vonzóvá teszi...kedves mosolygós határozott nő, olyan tipikus kedves anyuka...fiatalos kinézete miatt ugye még szexuálisan is elég jó...
szóval egy 30-as kisugárzása, akár ruhája miatt lehet szexi...attól függ kinek akar tetszeni, melyik korosztálynak...
22F
Friss harmincas nőként azt tudom leírni, én mitől érzem jól magam a bőrömben.
- mostanra kellő tapasztalatom és öntudatom van
- a fenti kettőből adódóan egyensúlyban tudom tartani a munka-párkapcsolat-magammal való törődés édeshármast
- mivel képes vagyok magamra szánni időt, ezért jelenleg objektíven nézve ezerszer jobb formában vagyok, mint 10 éve, pedig akkor is karcsú és igényes voltam, mégis.
- tudom mire vágyom, és képes vagyok ezt kommunikálni értelmesen
Bonyolult kérdés.
Szép arc, jó test.
Ennyi.
2:
Örülök hogy ilyen jól állsz magaddal, de a férfiak ezekre tojnak. Ha tetszel nekik, a szép arcod és jó tested miatt van.
2-es, túlbonyolítod...
Az előttem szólóval egyet értek, ha jól nézel ki, akkor tökmindegy, h 16-26-36-46 éves vagy-e tetszeni fogsz a másik nemnek, ha meg kövér vagy, vagy nem túl szép arccal áldott meg a sors, lehetsz te akármilyen hatalmas harmóniában önmagaddal meg az univerzummal, akkor se leszel vonzó.
" nem túl szép arccal áldott meg a sors, lehetsz te akármilyen hatalmas harmóniában önmagaddal meg az univerzummal, akkor se leszel vonzó."
Baromság.
Tízes éveim végén, húszas éveim elején pont ugyanennyi kiló és pont ugyanilyen arc (kicsit fiatalabb kiadásban) volt a sajátom. A kutyát nem érdekeltem. De szó szerint.
Ahogy megtaláltam magam, a saját stílusom, 25 fölött, na akkor kezdtek el jönni utánam a pasik. Pedig az arcom, alakom kb, ugyanaz volt. Semmi nem változott, csak én értem meg, belül.
Szóval köszi a lehurrogást, a saját tapasztalatom írtam le, ahogy nyilván ti is, csak nem értem, hogy ezek a vélemények személyeskedés nélkül miért nem fértek el itt. Mindegy.
6. Azt hogy egy nő mit gondol, meg hogy mi a valóság, simán lehet teljesen más.
Lehet hogy régen is egy önbizalomhiányos jó csaj voltál.
A nők túl sok bullshitet tudnak belelátni a saját belsejükbe.
Pedig pont hogy a férfiakat a nők külsője érdekli nagyobb részt, a nőket meg a férfiak belseje nagyobb részt.
" régen is egy önbizalomhiányos jó csaj voltál."
Igen, ezt írtam le kicsit részletesebben az első válaszomban. Lehet, hogy "jó csaj" voltam, mégse érdekeltem senkit. Ehhez az kellett, hogy összeszedjem magam és belül változzak. De többféleképp már nem tudom leírni ugyanazt. :D
Ja, meg a jó lógós mellyek, halszagú lukszi, mmmm, fel is izgultam!
26L -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!