Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A külső nem számít, de a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A külső nem számít, de a gyakorlat mégsem ezt mutatja? Úgy vélem, kerülnek a nők.

Figyelt kérdés
2015. okt. 23. 22:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
36%
Ez mifele kerdes? Kabszi?
2015. okt. 23. 22:04
 2/13 anonim ***** válasza:
75%
Ne haragudj, de az nem igaz, hogy a külső nem számít. Sajnos számít. Tudod, a külső megfog, a belső megtart. Valamennyire kell, hogy tetsszél a nőnek, legalább picit.
2015. okt. 23. 22:05
 3/13 anonim ***** válasza:
78%
Felejtsétek már el ezt a "külső nem számít" badarságot. Ha nem tetszel nekik egyáltalán miért jönnének össze veled?
2015. okt. 23. 22:05
 4/13 anonim ***** válasza:
36%
Nem e..kitettem egy ismerkedős oldalra egy képet amin alig làtszik a fejem csak az alakom és sorra irnak..a pasiknak mi szàmit ??
2015. okt. 23. 22:06
 5/13 Linó03 ***** válasza:
10%
Számít a külső, de nem az a meghatározó (nekem legalább is).
2015. okt. 23. 22:07
 6/13 A kérdező kommentje:
Szerintem is számít valamennyire, csak azt olvastam több kérdésnél is, hogy sokak szerint nem.
2015. okt. 23. 22:10
 7/13 anonim ***** válasza:
64%
Számít a külső. Csak az a kérdés, hogy kinél mennyire.
2015. okt. 23. 22:15
 8/13 anonim ***** válasza:
57%
Számít sajnos, ezért se próbálok kapcsolatot kialakítani,mert aki nekem bejönne, annak én biztos,hogy nem jönnék be külsőre, mert miért is, akinek pedig én jövök be általában, azok nekem nem jönnek be (társkereső oldalak, kövér lányok) Annak meg nem látom értelmét,hogy összejöjjek egy olyannal, aki nem tetszik, csak azért,hogy legyen valakim, nemi életet meg sötétben éljünk, hogy ne lássam és mást tudjak oda képzelni. Semmi értelme. Inkább hagyom az egészet, hokizok, filmezek, xboxozok,dolgozok.
2015. okt. 23. 22:23
 9/13 A kérdező kommentje:

22:23

Jól teszed!

Én is kedvelem a számítógépes játékokat, főleg a régebbi témájúakat.

2015. okt. 23. 22:26
 10/13 anonim ***** válasza:
19%
Számít a külső, de nem annyira hatalmas mértékben, mint egyesek gondolják, szóval pl egy tök jó külső nem ellensúlyozza azt, ha a srác belsőre egy katasztrófa.
2015. okt. 23. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!