Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk mért hazudna, mért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk mért hazudna, mért nem adják önmagukat, mire jo ez a szin játék?

Figyelt kérdés
Amikor azt mondják,nem eggyel,nem kettővel találkoztam ilyennel,hogy szeretnek segiteni az elessetekjen.Pl ha valamire megkérik,de azt vettem észre hogy jobban olyanoknak segitenek akik nincsenek rá szorulva.pl a akik szebbnek érik magukat vagy a lanyoknak jobban segítenek mint aki telleg rá van szorulva.Akik szebbek vagy szepek mett varjak el a segitseget,nem eleg h urulnek h szebbek neg elis varjak h korbe ugraljak.Ez undotito
2015. okt. 23. 12:17
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Ha ennyire altalanositasz, akkor mondd mar el, hogy a lanyok miert nem tudnak magyarul?
2015. okt. 23. 12:24
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
A lányok miért hazudnak, miért nem adják önmagukat?
2015. okt. 23. 13:07
 3/6 anonim ***** válasza:
58%

Én elhiszem, hogy telefonon nehéz írni, vagy nincs/lemarad az ékezet; de hogy a központozás, és egyáltalán a fogalmazás ennyire nem jön össze, az már szomorú. Nem, nem vagyok grammar nazi, de ez már tényleg undorító.

Amit meg ki tudtam bogarászni, annak semmi értelme, és vele együtt nem túl sok alapja van.

2015. okt. 23. 13:19
 4/6 anonim ***** válasza:
62%

A nők miért ilyen ostobák, mint te kedves kérdező?

Egyébként ez a tipikus csajozós duma, a magad fajta ostoba liba meg megeszi. Az elesetteknek segítés, meg érdekes kérdés. Egy tipikus alkoholista, hajléktalan tényleg elesett, de ki segítene neki? Hiszen alkoholra költi a pénzt az igazi segítséghez meg a segítő részéről hatalmas energiák kellenének.

Ami meg a szépséget érdekli, tőletek nőktől szépen megtanultuk, hogy aki nem szép, azt nem kell emberszámba venni...

2015. okt. 23. 16:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Jó ég kérdező, hogy lehet ilyen igénytelen írást kirakni a világ szeme elé?

Áhh ilyenre hogy várod el, hogy normális választ adjak?

Najó:

- azért hazudnak, mert mert hazugsággal és manipulációval ezerszer könnyebb megszerezni, amit akarnak ("ne általánosíts!!" - statisztikailag a férfiak kb kétszer annyit hazudnak, mint a nők...)

- jól értelmezem, hogy a kifejtésben az a bajod, hogy a pasik főleg a szebb csajoknak segítenek? Nos, az emberi faj már csak ilyen: általában jutalmat várunk a jótetteinkért.

Előbb éreznek szánalmat valaki olyan iránt, akit szexuálisan vonzónak tartanak, mint a világ többi része iránt.

(Mondjuk elkövettél egy nagy hibát: az olyan pasik, akik a nőkről panaszkodnak, SOHA nem mocskolnák egy férfitársukat sem, szóval te se méltatlankodj a "szebb lányok" tettein ;) )

2015. okt. 23. 19:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Nincs szebb,mert nem igy kene gondolkodni
2015. okt. 24. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!