Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk mért hazudna, mért nem adják önmagukat, mire jo ez a szin játék?
Én elhiszem, hogy telefonon nehéz írni, vagy nincs/lemarad az ékezet; de hogy a központozás, és egyáltalán a fogalmazás ennyire nem jön össze, az már szomorú. Nem, nem vagyok grammar nazi, de ez már tényleg undorító.
Amit meg ki tudtam bogarászni, annak semmi értelme, és vele együtt nem túl sok alapja van.
A nők miért ilyen ostobák, mint te kedves kérdező?
Egyébként ez a tipikus csajozós duma, a magad fajta ostoba liba meg megeszi. Az elesetteknek segítés, meg érdekes kérdés. Egy tipikus alkoholista, hajléktalan tényleg elesett, de ki segítene neki? Hiszen alkoholra költi a pénzt az igazi segítséghez meg a segítő részéről hatalmas energiák kellenének.
Ami meg a szépséget érdekli, tőletek nőktől szépen megtanultuk, hogy aki nem szép, azt nem kell emberszámba venni...
Jó ég kérdező, hogy lehet ilyen igénytelen írást kirakni a világ szeme elé?
Áhh ilyenre hogy várod el, hogy normális választ adjak?
Najó:
- azért hazudnak, mert mert hazugsággal és manipulációval ezerszer könnyebb megszerezni, amit akarnak ("ne általánosíts!!" - statisztikailag a férfiak kb kétszer annyit hazudnak, mint a nők...)
- jól értelmezem, hogy a kifejtésben az a bajod, hogy a pasik főleg a szebb csajoknak segítenek? Nos, az emberi faj már csak ilyen: általában jutalmat várunk a jótetteinkért.
Előbb éreznek szánalmat valaki olyan iránt, akit szexuálisan vonzónak tartanak, mint a világ többi része iránt.
(Mondjuk elkövettél egy nagy hibát: az olyan pasik, akik a nőkről panaszkodnak, SOHA nem mocskolnák egy férfitársukat sem, szóval te se méltatlankodj a "szebb lányok" tettein ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!