Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak Magyarországon akik részt vesznek age play-ben?
Figyelt kérdés
Őszintén még csak nem is találtam magyar nyelvű cikket, vagy említést erről. Örülnék neki, ha leírnátok a tapasztalaitokat ismertek-e ilyen kapcsolatot, vagy benne vagytok-e. És ha van vagy volt már ilyen kapcsolatotok hogy működött.#kor játék #re-aging
2015. okt. 18. 09:03
1/3 omba válasza:
Nekem többször volt sokkal fiatalabb partnerem, de ezek a dominancia dolgok nem voltak benne - nem tudom, mire gondolsz?
3/3 A kérdező kommentje:
Pontosan ez az még csak nem is ismerik Magyarországon. Még sok lemaradásunk van a nyugathoz képest. Szóval nem igazán a fiatalabb/idősebb dologról szól, nem is igazán BDSM. Amúgy ezek a cikkek a kedvenceim a témáról, azok amelyek a könyvjelzőim közt vannak. Ha esetleg valaki tud magyar cikket erről, szívesen fogadnám. Régóta érdeklődöm ez iránt, de ez Magyarország. Ne ítéljetek oké?
2015. okt. 18. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!