Melyik a legjobb művészeti egyetem/főiskola magyarországon ahova tényleg tehetséges grafikus /rajzosokat vesznek fel?
milyen érettségi kell hozzá ?
hány éves kortol hány éves korig?
mit kérnek még?
nagyon fontos lenne mert semmit se tudok ezekröl
szia!
rendes középszintű érettségi kell hozzá.. a kor lényegtelen
ami jó fősuli erre a szakra az a BKF ott van ilyen szak. egyetem pedig a MOME illetve a Képzőművészeti egyetem. mindegyik helyen felvételi vizsga van. az egyetemeknél nem tudom így van e, de a bkf-en a művészeti kar felvételijén nem számítanak bele a pontjaidba az iskolai eredményeid és az érettségi eredményét, csak a felvételi vizsgán szerzett pontjaid
nézd meg ezeknek a suliknak a weboldalát mindent megtudhatsz ott róluk. mind3 suli Budapesten van.
Szerintem valamennyi egyetemen/főiskolán a művészeti képzéseken a felvételi vizsga alapján számolják a pontokat.
Amúgy a BKF szerintem is kiemelkedő, nem csak az odajáró hallgatók, hanem a felszereltség, az infrastruktúra, meg hát a tanári kar miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!