Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan párkapcsolat ahol nincs semmi vita?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy veszekedés helyett leülni és normálisan, őszintén megbeszélni a problémákat! És nem értelmetlenül veszekedni kiabálni egymással2015. okt. 22. 22:05
1/6 anonim válasza:
Mi mem szoktunk veszekedni, mig lehiggadunk nem szolunk egymáshoz, aztán leülünk megbeszélni
2/6 anonim válasza:
Van, mivel én olyan típus vagyok, hogy eleve nem megyek bele a vitába. Max egyoldalúan leüvölti a csaj a fejemet, én ilyenkor nem reagálok rá semmit, hanem megvárom amíg lehiggad, és akkor megbeszéljük, h mi a probléma.
3/6 Költőnő? válasza:
Viták néha előfordulnak, de veszekedni soha nem szoktunk
4/6 anonim válasza:
Nálunk is vannak viták, konfliktusok, de mindig higgadtan megbeszéljük. Megértéssel, türelemmel, elfogadva a másik érzéseinek a jogosságát. Nem söprünk a szőnyeg alá a problémákat, hanem kezeljük már a gyökerénél, ezért nem lesz belőle veszekedés, egyszerűen nem jut el addig.
5/6 anonim válasza:
érdekes én is megfigyeltem sokszor vitázó párokat és mindig így ment-
a csaj bekóstoja a palit alpári stílusban.
a pasi nem is a témán akad ki,hanem a stílus döbbenti meg.
a csaj sorolja a dolgokat a pasi meg szidja a csajt a prosztó stílus miatt,az alap problémát meg sem hallva.
vagyis annyi lenne az egész,hogy a nők ne nyilvánuljanak meg alpári stílusban és akkor meg lennének hallgatva.
6/6 anonim válasza:
Szerintem van, de ehhez az kell, hogy mindkét fél nyitott és érett legyen erre. Az ex-barátnőm képtelen volt ezekre, ha normálisan próbáltam elmondani az én véleményemet valamiről, akkor már azt mondta vitatkozok, ha érveltem szintén normális hangnemben, akkor már veszekedtem. A közel egy év alatt, amíg jártunk kétszer emeltem fel a hangomat, mindkétszer konkréten meg akart verni, mint valami vadállat. Ő persze mindig üvöltözött velem és érzelmileg zsarolt. Egyszóval ez két emberen áll. Én a tapasztalaton ellenére hiszek benne, hogy sok érett kapcsolat (mármint a résztvevői) létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!