Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan gondolkodik a férfi ilyen helyzetben?
Kinéztem már egy ideje egy 8 ezres táskát a Zara online oldalán. Sajnos nem tudom megrendelni mert Magyarországon nincsen házhozszállítása a Zarának. Ma megemlítettem a barátomnak hogy ezt a táskát szeretném de sajnos Budapesten van a legközelebbi üzlet így sajnos fel kell vonatoznom Budapestre ha megszeretném vásárolni. A válasza az volt hogy szóljak az egyik budapesti barátnőmnek hogy vegye meg és küldje el nekem vagy keresek itt a városban másikat. Szerinte elvonatozni Budapestig egy táska miatt butaság.
De a húgát felkocsikázta amikor paplanhuzat és szemetes kellett a lánynak az Ikeaból.
Elgondolkoztam, hogy ha férfi lennék én megvenném a barátnőmnek ajándékba ezt a táskát vagy felajánlanám neki hogy elviszem Budapestre hogy megvásárolja. De nem tudom hogyan gondolkodik egy férfi. Lehet azt gondolja majd úgyis elfelejti magától minek költsek benzinre.
A szomorú az hogy én már többszőr megleptem a barátom ennél sokkal nagyobb ajándékokkal.
Tényleg hülyeség egy vacak táska miatt felvonatozni Pestre, ha messze laksz. Az, hogy a húgának milyen szívességet tesz, ahhoz semmi közöd, te csak egy csaja vagy. Lehet, nem is vagytok még együtt régóta meg lehet nem is tervez a pasi veled komolyan.
Amúgy nagyon gáz dolog mutogatni egy másik embernek, h mit szeretnél, meg célzásokat tenni, h ajándékba olyat akarsz, ez undorító. Lehet , h felk ú r t a az agyát a viselkedéseden és már csak azért sem visz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!