Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan gondolkodik a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan gondolkodik a férfi ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Kinéztem már egy ideje egy 8 ezres táskát a Zara online oldalán. Sajnos nem tudom megrendelni mert Magyarországon nincsen házhozszállítása a Zarának. Ma megemlítettem a barátomnak hogy ezt a táskát szeretném de sajnos Budapesten van a legközelebbi üzlet így sajnos fel kell vonatoznom Budapestre ha megszeretném vásárolni. A válasza az volt hogy szóljak az egyik budapesti barátnőmnek hogy vegye meg és küldje el nekem vagy keresek itt a városban másikat. Szerinte elvonatozni Budapestig egy táska miatt butaság.

De a húgát felkocsikázta amikor paplanhuzat és szemetes kellett a lánynak az Ikeaból.

Elgondolkoztam, hogy ha férfi lennék én megvenném a barátnőmnek ajándékba ezt a táskát vagy felajánlanám neki hogy elviszem Budapestre hogy megvásárolja. De nem tudom hogyan gondolkodik egy férfi. Lehet azt gondolja majd úgyis elfelejti magától minek költsek benzinre.

A szomorú az hogy én már többszőr megleptem a barátom ennél sokkal nagyobb ajándékokkal.

2015. okt. 22. 17:57
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

Tényleg hülyeség egy vacak táska miatt felvonatozni Pestre, ha messze laksz. Az, hogy a húgának milyen szívességet tesz, ahhoz semmi közöd, te csak egy csaja vagy. Lehet, nem is vagytok még együtt régóta meg lehet nem is tervez a pasi veled komolyan.

Amúgy nagyon gáz dolog mutogatni egy másik embernek, h mit szeretnél, meg célzásokat tenni, h ajándékba olyat akarsz, ez undorító. Lehet , h felk ú r t a az agyát a viselkedéseden és már csak azért sem visz el.

2015. okt. 22. 18:08
 2/6 anonim válasza:
0%
Az 1-es válaszíró felszínes dolognak gondolja, hogy egy táskáért több száz km-t tegyenek meg esetleg.Itt azonban már nem csak a táskáról, hanem a gesztusról lett volna szó.
2015. okt. 22. 18:18
 3/6 anonim ***** válasza:
64%
Én nő vagyok, szóval nem biztos, hogy releváns a válaszom. Egy átlag férfinak semmit nem jelent egy táska, nem foglalkozik ilyen dologgal, és ezért lehet fel sem fogta, hogy Neked fontos. Mondd el neki őszintén, hogy Neked ez rosszul esett, beszéljétek meg, és akkor lehet másképp viselkedik egy ilyen helyzetben.
2015. okt. 22. 18:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem a táskán van a hangsúly. Ha az a táska tetszik neki hát menjen és vegye meg. Én tuti nem mondanám a barátnőmnek, hogy hülyeség, már csak azért sem, mert ilyen manőverekre én is képes lennék. Ha kell, hát kell.
2015. okt. 22. 18:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Koltozz Budapestre es ismerkedj innen a gyakorirol pasikkal es valamelyikkel csak jarni fogtok. A mostani pasid meg hagyd ott. N
2015. okt. 22. 22:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolsó :-D hülye :-D
2015. okt. 22. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!